Iulia Ganea a fost lovita la cap de masina care a intrat in ea chiar pe trecerea de pietoni. Tanara, care era gravida in 7 luni a pierdut copilul, iar ea a intrat in coma. Dupa cateva luni bune in care nimeni nu stia daca va trai, Iulia s-a trezit, insa de atunci starea ei este una vegetativa, dupa cum spun medicii. Adica, nu vorbeste, nu se hraneste si nimeni nu stie daca intelege ceva din ce este in jurul ei.

Sunt aproape trei ani de cand mama si sotul Iuliei se lupta pentru fiecare miscare a tinerei, pentru fiecare evolutie cat de mica a ei. Cei doi o hranesc, o spala, o imbraca, fac exercitii fizice cu ea pentru ca musculatura sa nu se atrofieze, pentru ca Iulia este ca un bebelus.

Laurentiu Ganea, sotul Iuliei a incercat diverse tratamente, in tara si in strainatate, pentru ca starea sotiei sale sa se imbunatateasca. Cel mai recent tratament a fost in Thailanda, unde Iuliei i-au fost implantate celule stem. Laurentiu si Iulia s-au intors zilele trecute din Thailanda si barbatul asteapta cu nerabdare sa vada rezultatele.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Frații Tate au fost reținuți pentru 24 de ore, după percheziții și audieri- antena3.ro

Iulia Ganea, in timpul tratamentului in Thailanda

 

“Doctorii ne-au spus de la inceput ca nu apar rezultate imediat. In cazul ei, fiind cu leziuni cerebrale, rezultate apar mult mai lent decat in alte cazuri. Si eu as fi vrut sa vad rezultate in aceste doua saptamani, dar nu e dupa cum vrem noi. Sa speram ca apar rezultate! Mi-au spus ca vor sa mai faca un implant direct in zona afectata a creierului peste 6 luni sau un an, dar inca este in studiu problema pentru ca nu au mai facut astfel de interventii si implica niste riscuri.

Eu sunt dispus sa incerc si asta pentru ca ei spun ca asa am putea avea rezultate mai bune, daca aceste celule s-ar implanta direct in zona afectata. Pentru moment, sunt rezultate mici, in sensul ca au disparut starile epileptice, musculatura nu mai este spastica, a inceput sa-si tina singura capul. Sunt lucruri bune, dar eu speram la mai mult pana acum”, ne-a povestit Laurentiu Ganea.

Iulia Ganea, dupa implantul de celule stem, reuseste sa-si tina singura capul

 

Barbatul e suparat si pe modul lent in care se misca Justitia. Dupa ce toata presa a scris ca el a castigat despagubiri uriase, de 1,5 milioane de euro, totul s-a oprit. “De la Tribunalul Ilfov trebuia sa primim motivarea sentintei in 30 de zile dupa verdict. Au trecut 4 luni si nu am primit motivarea, abia dupa ce o primim rebuie sa asteptam sa vedem daca cei de la asigurari vor face contestatie si ajungem la Curtea de Apel.

Am facut cereri de urgentare la Tribunalul Ilfov, le-am aratat documente medicale din care rezulta ca avem nevoie urgenta de bani pentru tratamente, dar nu am rezolvat nimic pana acum ”, ne-a precizat Laurentiu Ganea, care spune ca banii de despagubire ar ajuta la tratamente si recuperari in strainatate.

Citeste si: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”- kfetele.ro

Citeste si: Jacob Lee revine în România! Artistul australian va face show la București și Cluj-Napoca în noiembrie- radioimpuls.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

Transportul Iuliei cu avionul se face in conditii speciale

Daca va continua tratamentul cu celule stem in Thailanda, Ganea are nevoie de tot mai multi bani. “Doctorii ne-au spus ca vor urma alte implanturi, pana la 4, cu pauza intre ele, de 6 luni pana la un an. Eu sper ca vor putea fi facute direct in zona creierului si imi doresc sa vad cat mai curand rezultatele. Daca facem implanturi la fel ca cele precedente, adica in coloana, intravenos si intramuscular, acestea costa in jur de 26.000 de dolari, daca vom face implanturi in creier vor fi alte costuri pentru ca se face o incizie in cutia craniana, ca o operatie si va costa in jur de 50.000 de dolari. Fara sa pun la socoteala transportul, care prima data a costat in jur de 17.000 de euro, pentru ca Iulia trebuie transportata in conditii speciale”, ne-a mai spus Laurentiu Ganea.

Persoanele care vor sa o ajute pe Iulia pot depune bani in contul deschis la BCR- RO25RNCB0318029686080001, pe numele Ganea Laurentiu Florin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si