V-ati intrebat vreodata cum arata in realitate pompierii salvatori de la metrou? Putini sunt cei care pot spune cu exactitate. Salvatorii Metrorex apar rar pe peroane si doar in situatii de criza, cand trebuie sa actioneze sau sa intervina in rezolvarea unei situatii de criza. (Citeste si tentativa de omor la metrou)

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Bucurestiul nu va mai fi singurul oras cu metrou din Romania! S-au alocat deja 3,48 de milioane de lei in 2018 pentru proiect

La Metrorex exista 10 echipe specializate de salvare. Sunt 10 echipe a cate 5 oameni, toti cu pregatire de salvatori minieri, specialitate dobandita in Petrosani.

Zilele trecute, un bucurestean care circula cu metroul a avut ocazia sa surprinda “in actiune” o echipa de salvatori Metrorex.

Din pacate, infatisarea unuia din angajati de la metrou, platit sa ne salveze vietile in caz de urgenta, lasa mult de dorit.

Acesta nu era nici pe departe tanar, cu constitutie atletica si fizic impresionant, cum vedem in filmele americane, ba din contra!

Salvatorul de la metrou este supraponderal

O dovedeste din plin fotografia realizata de cetateanul din Bucuresti care a imortalizat momentul cu ajutorul aparatului sau foto.

Dupa cum se poate observa, angajatul Metrorex este de statura medie, este supraponderal si nu pare sa aiba o conditie fizica pe care sa se poate baza in caz de urgenta. In plus, de parca nu era de ajuns, acesta nu poata incaltaminte adecvata, bocanci, ci este incaltat cu o preche de pantofi de strada. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si