Paris Hilton este in al noualea cer. A fost ceruta in casatorie  de iubitul ei, actorul Chris Zylka, in timpul vacantei de revelion. Cei doi se aflau in statiunea Aspen  cand  vedeta  a fost luata prin surprindere  de  prietenul ei.

                                                              
Frumoasa blonda a spus "da" fara sa stea pe ganduri. Ba mai mult, a vrut sa impartaseasca sentimentele pe care le-a trait  cu toti fanii ei de pe internet.

"Am spus "da"! Sunt atat de fericita si incantata sa fiu logodita cu iubirea vietii mele. Prietenul meu cel mai bun si sufletul meu pereche. Perfect pentru mine in orice fel. Atat de dedicat, loial, iubitor si plin de îndurare. Ma simt cea mai norocoasa fata din lume. Tu esti visul meu devenit realitate."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Fericitul eveniment  s-a petrecut  pe partia de sky  iar inelul  de logodna cu un diamant urias   pe care Paris Hilton l-a primit de la iubitul ei a lasat-o fara cuvinte. Bijuteria valoreaza  2 milioane de dolari  si a fost special creat pentru vedeta.

-Inelul  a fost minunat  si stralucitor.Am tremurat cand l-am pus pe deget .Este  cel mai frumos inel  pe care l-am vazut vreodata., a declarat Paris  pentru revista People.

Iar declaratiile ei au fost completate prin filmuletele postate pe retelele de socializare.

Faimoasa blonda si logodnicul ei  s-au cunoscut in urma cu opt ani, la o gala de decernare a premiilor Oscar, dar au devenit un cuplu abia acum doi ani.

Inainte de fericitul eveniment, Paris Hilton  isi declara dragostea fata de actualul sau logodnic  pe retelele de socializare.

"Niciodata intr-un milion de ani nu am crezut ca voi gasi pe cineva atat de perfect pentru mine.

Cineva, care ar putea sa ma faca mai fericita decat vreodata am visat ca as putea fi. Cineva, cine mi-ar atinge viata atat de profund si mi-ar da un nou motiv sa respir."

Paris Hilton a  mai  fost logodita in urma cu 15 ani ,  dar s-a razgandit inainte sa faca pasul cel mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si