Close sidebar
Close sidebar

Cum arata iubita "Muntelui" din "Urzeala Tronurilor" - El are 2,10 metri, in timp ce ea arata ASA. Crezi ca se potrivesc?

Hafthor Julius Bjornsson, actor si sportiv islandez, cunoscut publicului larg prin rolul "Muntelui" in "Urzeala Tronurilor" este considerat unul dintre cei mai puternici barbati de pe planeta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Actorul si-a facut de curand o noua iubita, dar pozele cu ei impreuna au starnit uimirea tuturor. Hfthor este cuplacu cu canadianca Kelsey Henson, o tanara superba, dar care are doar 1.58 metri inaltime, fiind cu mult mai scunda ca "Muntele".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pozele postate de ea si de el pe retelele de socializare i-au facut pe multi sa ii aprecieze si sa le distribuie postarile. Tu ce crezi, se potrivesc?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI