Lia Olguța Vasilescu are 44 de ani și de mai bine de 28 de ani face parte din lumea politică a României.

Citeste si: Ultima fotografie cu Andreea, fata care a murit la Paris. Aceasta și-a găsit sfârșitul atunci când iubitul ei îi făcea o poză.

Membra Partidului Social Democrat avea 16 ani când s-a înscris pentru prima oară într-un partid politic și era încă elevă de liceu.

Hotărâtă să schimbe ceva în România, Lia Olguța Vasilescu s-a înscris prima oară în partidul lui Vadim Tudor, România Mare, iar după numai trei ani a fost numită Președintele Organizației de Tineret România Mare Dolj.

Citeste si: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Viral făcut de Netflix cu Insula Iubirii. Până și MAI a reacționat: Pentru cine vrea adrenalină, facem angajări- antena3.ro

În 1997, după terminarea Facultății de Litere și Istorie din Craiova, Lia Olguța Vasilescu a devenit jurnalist la cotidianul local „Cuvântul Libertății”. A fost mai întâi redactor, iar apoi a devenit șefa secției de investigații a ziarului.

În 2002 Vadim Tudor a promovat-o pe listele PRM pentru un loc în Camera Deputaților, iar la 25 de ani a câștigat pentru prima oară un loc de deputat.

Pe vremea aceea, avea părul lung și negru, arătând într-un mod total diferit față de cum arată astăzi, când cariera sa este în plină ascensiune.

Lia Olguța Vasilescu este mama unui băiețel, pe care îl are cu primul ei soț, Ovidiu Wlassopol, iar de curând s-a căsătorit cu colegul său din PSD, Claudiu Manda.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si