"O intersectie din Romania (Timisoara sau Caracalisoara sau Semaforisoara sau Palmisoara sau…) Cum a aprobat Politia Rutiera asa ceva? Cum? Intreb pentru un prieten…”, a scris un timisorean pe Facebook.

"Cineva nu a avut voie sa se joace cu vopsea cand a fost mic. A recuperat acum…”, "Festivalul Street Art Timisoara continua cu lucrarea din intersectia Bv. Republicii cu str. Jiul” sau "Decupati in lungul liniilor punctate” au fost alte reactii ale internautilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Un alt internaut a scris: "Legende locale spun ca-n urmatoarea carte a lui Dan Brown, Robert Langdon va gasi Graalul folosindu-se de marcajele din fata Pasajului Jiul”- Timisoara, 12.11.2017.

Purtatorul de cuvant al Politei Timis, Ancuta Morar, a declarat pentru PRESSALERT.ro ca "Politia Rutiera a avizat instituirea restrictiilor de circulatie pentru realizarea pasajului si a intersectiei din proximitatea acestuia. Solutia adoptata de executantul lucrarilor de modernizare privind marcajele rutiere aplicate va face obiectul unor verificari pentru a se stabili daca aceastea respecta proiectul, precum si referitor la utilitatea acestora. in functie de rezultatul verificarilor se vor dispune masuri legale si se va solicita imbunatatirea semnalizarii rutiere orizontale si verticale, pentru cresterea gradului de siguranta rutiera”
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si