Numele lui este Gabriel Sincraian si a reusit sa cucereasca medalia de bronz la haltere la Jocurile Olimpice de la Rio. "Medalia asta insemna totul pentru mine. E cel mai bun rezultat al meu de pana acum. Sunt extrem de mandru pentru acest loc 3 de la Rio. este foarte grea medalia si se obtine si foarte greu", a spus el dupa proba care l-a facut mare in tara.



Gabriel a marturisit ca s-a antrenat intens pentru aceasta medalie. "Zilnic am ridicat cate 15 tone pentru a ma pregati. Ridic cam 100 de tone pe saptamana. Nici nu pot sa imi dau seama cat am ridicat in toata viata mea. Ce am facut acum e o surpriza frumoasa pentru toti. Nimeni nu cred ca se astepta sa urc pe podium", a mai spus el imediat dupa proba de vis.

Gabriel Sincraian este din Cluj si are 27 de ani, iar performanta lui la haltere a luat prin surprindere pe toata lumea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si