Nu mulţi ştiu cum arată sala de degustări de vin de la pensiunea lui Mugur Isărescu, guvernatorul BNR. Doar cei care ajung la pensiunea din Drăgăşani, ridicată pe proprietatea viticolă de 40 de hectare, unde se produc 150.000 de sticle pe an cu eticheta Casa Isărescu. Recent, revista WorldItineraries a realizat un reportaj.

Cum arată sala de degustări de vin de la pensiunea lui Mugur Isărescu. Se află chiar lângă cramă

„Crama, cu echipamente strălucitoare, ultra-moderne, din Italia, se află în apropiere, iar langă ea o cameră de degustare amenajată cu grijă. Mirosul de struguri fermentaţi din butoaiele din stejar transilvănean din pivniţă îţi aţâţă nările. Afară, aleile şerpuitoare duc spre porţiuni de vie, dincolo de o gradină de trandafiri multicolori, tufe şi arbuşti”, scrie autorul articolului din WorldItineraries.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cum arată sala de degustări de vin de la pensiunea lui Mugur Isărescu. În interior sunt trei mese întinse

Câteva fotografii dezvăluie cum arată sala de degustări de vin de la pensiunea lui Mugur Isărescu.

În interiorul acesteia se află două mese lungi, de câte 12 persoane, dar şi o masă mai mică, de 6 persoane, aflată lângă un pian şi un violoncel, amenajate într-un colţ al încăperii pentru concerte de muzică clasică care să întreţină atmosfera atunci când se degustă vinul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si