Când hainele ni se potrivesc perfect, suntem învăluiți într-o aură care ne propune sub o altă formă a noastră. Prin intermediul unei ținute ne scoatem la suprafață o altă latură a personalității noastre, remarcând un tot întreg prin intermediul unor artiole vestimentare.

Cel mai scump costum bărbătesc poate fi al tău dacă ai în cont 3,2 milioane de dolari. Acest costum are țcâteva caracteristici ieșite din comun.

Cu siguranță ți-ai imaginat că este confecționat din aur, că este scos la licitație după ce a fost purtat de o celebritate, sau că îți garantează succesul la femei.

Ei bine, nici unul dintre aceste lucruri nu se aplică atunci când vine vorba de acest costum atât de valoros.

Din ce este confecționat cel mai scump costum

Costumul în valoare de 3,2 milioane de dolari este confecționant cu ajutorul tehnologiei nanotech care il face impermeabil si terminand cu o tehnologie de ultima generatie care il face sa fie antiglont.

Cel mai scump costum din lume nu se murdărește

Visul oricărei femei a devenit acum realitate, dar într-un costum bărbătesc. Cel mai scump costum din lume nu se poate păta niciodată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Vaccinarea populației împotriva Covid-19 ar putea fi o adevărată problemă. Avertizarea specialiștilor

 Cum arată și cât costă cel mai scump costum de designer din lume
Cum arată și cât costă cel mai scump costum de designer din lume

Citeste si: Ce salariu are Teodor Meleșcanu ca senator al României și ce pensie lunară câștigă în paralel

Cel mai scump costum din lume este impermeabil

Costumul creat cu ajutorul tehnologiei nanotech și inspirat de frunzele plantelor naturale este impermeabil si nu se murdareste niciodata.

Asadar, nu are nevoie de curatari frecvente, nici macar daca versi un pahar cu vin rosu pe material.

În acest costum nu-ți va fi cald niciodată pentru că este prevazut cu un sistem ingenios de aer conditionat, ceea ce face ca temperatura corpului sa ramana constanta, indiferent de cat de cald sau de frig este afara.
Cel mai scump costum este decorat cu 880 de diamante negre, de 140 de carate. Dintre acestea, 600 marginesc reverele, iar 280 infrumuseteaza nasturii sacoului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si