Close sidebar
Close sidebar

Cum arata vaduva lui Nae Lazarescu, la 4 ani de la moartea actorului! Distrusa de durere, femeia cu 27 de ani mai tanara decat maestrul a renuntat sa apara in spectacolele Teatrului de Revista!

Marcela Avram a fost, timp de 25 de ani, sotia lui Nae Lazarescu.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Nae Lazarescu, vedeta Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, acolo unde facea cuplu cu Vasile Muraru, a murit pe 19 decembrie 2013, la 72 de ani. Actorul a fost jelit de vaduva sa, actrita Marcela Avram, cei doi fiind parteneri de viata vreme de un sfert de veac.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Cu a cincea nevasta sunt insurat de 25 de ani. Sotia mea este o moldoveanca frumoasa, Marcela Avram, colega de breasla de-a noastra. Este si mult mai mica decat mine, are cu 27 de ani mai putin”, marturisea Lazarescu intr-un interviu, cu putin timp inainte sa moara.

Marcela Avram nu si-a revenit insa dupa moartea lui Nae Lazarescu. Ea insasi actrita la Teatrul de Revista, femeia a renuntat sa mai apara in spectacole, iar numele sau nu mai figureaza in echipa de actori a institutiei. In schimb, o fotografie realizata de Sarbatori o infatiseaza pe vaduva lui Nae Lazarescu langa bradul de Craciun instalat la teatru, fiind, probabil, angajata pe alt post.
 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI