Joi, 14 martie a avut loc o nouă înfățișare în dosarul 2 Mai, cel în care Vlad Pascu este acuzat de ucidere din culpă. Doi tineri au fost uciși în accidentul teribil din stațiunea constănțeană.

Vlad Pascu, schimbare la 180 de grade?!

Azi, tânărul și-a recunoscut faptele șocante, iar pedeapsa lui va fi redusă. Vlad Pascu s-a prezentat şi cu o nouă înfăţişare în faţa judecătoarei.

Un desenator i-a făcut portretul, care nu mai seamănă deloc cu șoferul drogat și băut. Tânărul are acum o tunsoare normală, iar în locul hainelor sale largi a ales să poarte o cămașă vișinie, cravată bleumarin și sacou închis la culoare.

Mai mult decât atât, el a decis să stea cu privirea țintită în pământ, iar în fața părinților celor doi tineri decedat a recunoscut totul. Cu toate astea, ei nu se lasă înduplecați și își doresc ca el să primească cea mai dură pedeapsă și fie judecat pentru omor.

Vlad Pascu pedeapsă redusă

Acesta este portretul lui Vlad Pascu.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Primele mărturii ale lui Florin Salam, după ce a fost reținut: ”Se va face curățenie imediată”. Manelistul, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Gafă de proporții în sala de judecată

Judecătoarea care la primul proces l-ar fi strigat în sală pe Sebastian, tânărul care a decedat în accident, joi a gafat din nou.

De data aceasta, magistratul nu l-a recunoscut pe tatăl acestuia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Până şi acum, m-a văzut cu poza băiatului în mână şi m-a întrebat cine sunt! Sunt tata lui Sebi şi l-am adus şi pe el în sală ca să-l vedeţi”,

a spus Valentin Olariu.

Vlad Pascu pedeapsă redusă

Aceasta este judecătoarea care a gafat la procesul lui Vlad Pascu.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Tezaurul României, pe cale să vină acasă! Parlamenul European a votat rezoluția privind recuperarea acestuia din Rusia. „Important este să nu renunțăm”

Nu este singura greșeală, spun familiile îndurerate, deoarece judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu s-ar fi purtat cu mânuși cu vinovatul pe toată durata procesului.

”L-a întrebat de fiecare dată dacă este de acord, dacă e de acord cu ora, dacă e de acord cu... De parcă el vine...”, a spus mama Robertei, tânăra de 21 de ani.

Peste trei săptămâni, Vlad Pascu va afla dacă va fi judecat pentru omor calificat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si