Close sidebar
Close sidebar

Cum au arătat ultimele 24 de ore din viața barmaniței de la Colectiv? Mama ei, îndurerată, a spus totul, la aproape 8 ani de la tragedie: „Atunci a început calvarul”

Cristina Matache, mama barmaniței de la Colectiv, a dezvăluit cum au arătat ultimele clipe din viața unicului său copil. Acum, la aproape 8 ani de la tragedie, femeia comemorează clipele sfâșietoare cu mare durere în suflet.

Estera Maria,

Cum au arătat ultimele 24 de ore din viața barmaniței de la Colectiv? Mama ei, îndurerată, a spus totul, la aproape 8 ani de la tragedie: „Atunci a început calvarul”

[Sursa foto: Captură Video/Inquam/Facebook Alexis Matache]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexandra, în vârstă de doar 26 de ani, a decis să se angajeze ca barmaniță la clubul Colectiv, în vara anului 2015. Ea urma să lucreze doar în weekenduri și totul pe o perioadă scurtă de timp, cât să își găsească un loc de muncă mai bun. 

Alexandra avea 26 de ani, iar în vara anului 2015 a decis să se angajeze ca barmaniță la Colectiv, după ce a mers la numeroase interviuri.

Citește și: Tragedie fără margini, după ce Daniela a murit într-o mașină care s-a făcut praf, pe un drum din Italia. Femeia a intrat cu mașina pe contrasens

Alexandra era la muncă în noaptea în care iadul s-a dezlănțuit la Colectiv. Mama sa a spus cum au arătat ultimele 24 de ore din viața ei, la „În Oglindă”, emisiune prezentată de Mihai Ghiță. Tânăra a fost transportată la spitalul Bagdasar, acolo unde a și murit.

Ce i-a spus Alexandra mamei ei, înainte să moară?

Alexandra era singurul copil al soților Matache, iar după incidentul de la Colectiv, inimile lor s-au rupt în bucăți, la aflarea veștii teribile că unicul copil a murit.

Tânăra a mers la muncă, ca într-o zi normală, dar cu o seară înainte le-a spus părinților ei că ar vrea să își dea demisia.

Citește și: „Nici nu știam că sunt mort. Eram într-un fel de rai”. Ce a văzut un bărbat în lumea de dincolo, după 2 luni de comă

„Știu că își căuta o geacă de iarnă cu glugă.

A fost plecată în mall, apoi a venit acasă și s-a îmbrăcat cu geaca respectivă.  Avea o glugă extrem de mare și eu atunci i-am spus că e prea mare. A tot probat geaca aceea, iar apoi s-a dus să se joace cu cățelușul pe care îl aveam atunci.(...) După care i-a spus soțului: <<Tati, e ultima zi când mă duc la muncă. Nu mai vreau să mă mai duc!>>

Citește și: FOTO- Descoperire inedită pe marginea drumului! O femeie a găsit mai multe fețe de pernă care aveau ceva viu înauntru: „Erau patru grade când i-am găsit”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Mi-a spus că nu mai vrea să se ducă.  După care ne-am văzut de ale noastre. Ea s-a dus sus, și-a făcut baie, vorbeam cu ea. Dimineața când am plecat la muncă m-am dus la ea să văd ce face.

Noi am plecat la muncă, ea a rămas și dormea. Trebuia să intre la șapte seara. M-a sunat pe la șase și mi-a zis că se duce la muncă pentru că i-au chemat mai devreme, aveau un eveniment. Ea lucra doar în weekend acolo", a povestit Cristina Matache, mama Alexandrei, la Kanal D2.

Citește și: O victimă a incendiului de la Colectiv a devenit mamă la 7 ani de la tragedie

„De atunci a început calvarul”

Cristina Matache a mărturisit că bunicul Alexandrei a fost cel care le-a spus despre incendiu, iar de atunci a început un coșmar ce avea să îi marcheze pe viață pe cei care au iubit-o pe tânără.

„A plecat la muncă la ora șase și ceva. În seara aceea nu ne-am văzut, am ajuns după ce ea plecase. Noi vorbeam în general în jur de unsprezece seara, ori mă suna ori îmi dădea mesaj.

În jur de zece seara atunci, ne-a sunat bunicul ei, a vorbit cu soțul meu și îl întreba unde lucrează Alex pentru că s-a întâmplat o nenorocire. Când a spus acest lucru am simțit că s-a întâmplat ceva. Atunci am simțit că a început să îmi bată inima foarte puternic și am sărit din pat să o sun.

Citește și: COLECTIV. 7 ani de la tragedia care a îndoliat o națiune întreagă

Suna telefonul și nu răspundea. Mă îmbrăcam cu o singură mână. A intrat imediat panica pentru că nu îmi răspundea la telefon. Ea îmi răspundea de fiecare dată și dacă nu îmi răspundea mă suna imediat.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Am plecat amândoi și de atunci a început calvarul. Am fost la Colectiv și îmi aduc aminte că am văzut foarte mulți oameni. I-am întrebat dacă nu au văzut-o pe Alex. Am intrat în perimetrul în care nu se intra și era o doamnă cu o folie din aceea și am întrebat-o de fată. Doamna aceea mi-a zis: <<Lăsați-mă că mi-a murit soțul acolo!>>", a povestit aceasta.

Citește și: Cum s-au schimbat legile în România după tragedia de la Colectiv. În urma incendiului din seara de 30 octombrie 2015, peste 60 de persoane aveau să-și piardă viața

„Am avut senzația că este undeva între două lumi”

Alexandra sau Alexis, așa cum îi spuneau apropiații, a murit la vârsta de doar 26 de ani. Tânăra avea o viață întreagă înainte pentru a face tot ceea ce și-a propus. Din nefericire, ea a fost una dintre victimele incendiului de la Colectiv.

Tânăra s-a stins la doar câteva zile de la momentul tragediei.

„Am simțit că nu e moartă și am plecat de acolo.(...) Am găsit-o la Bagdasar la spital. Am ajuns acolo, în fața spitalului erau toți prietenii ei.

Citește și: Responsabilii pentru tragedia de la Colectiv vor plăti pensia de întreținere pentru fiica uneia dintre victime

Am intrat înauntru, a venit o doamnă asistentă și mi-au spus să mergem cu ea. Ne-a băgat într-un salon, unde erau două fete. Avea părul foarte ars, era intubată(...) Am avut senzația că este undeva între două lumi.(...) Mi-a spus o doamnă asistentă că fiica mea nu este atât de arsă ca ceilalți și că o să fie. Nu am crezut o clipă că o să fie bine. Credeam că trăiesc un coșmar" a mai povestit Cristina Matache.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI