Irina Loghin a povestit cum a ajuns sa joace rolul mamei din videoclipul lui Fuego, acum mai bine de 15 ani.

“Nu-l stiam bine pe Fuego atunci cand mi-a spus ca vrea sa faca un videoclip si m-a rugat sa joc rolul mamei. Am acceptat si in ziua programata m-am dus sa filmez. Era o casa aranjata deja. Eu stateam pe un scaun, iar el trebuia sa vina spre mine cantand.

Cand l-am auzit cu vocea lui calda si cand l-am vazut cum vine si se asaza cu capul in poala mea, m-au napadit toate amintirile si am inceput sa plang. Imi luasem rolul in serios.  A trebuit sa reluam de trei ori filmarea pentru ca eu plangeam de fiecare data”, a povestit Irinal Loghin intr-un interviu acordat lui Aurelian Preda, cu putin timp inainte ca acesta sa moara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro


Tot Irina Loghin a fost cea care a avut ideea ca in videoclip sa fie si un “tata”. “I-am spus: trebuie sa apara si tata, hai sa vedem daca poate sa vina sa filmeze Gheorghe Turda. Si asa am aparut amandoi in clip ”, a mai spus artista.


De altfel, marea cantareata spune ca nu rateaza nici un spectacol de Craciun al lui Fuego. “Nu o fac din obligatie, ci pentru ca asa simt. Nu mai pot sa simt Sarbatorile daca nu-l ascult pe Paul inainte”, a precizat Irina Loghin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si