Close sidebar
Close sidebar

Cum au murit frații siamezi care au sfidat toate previziunile medicilor. Lori și George Schappell au atins vârsta de 62 de ani

Cei mai bătrâni frați gemeni siamezi, Lori și George Schappell, au murit la vârsta de 62 de ani, în Pennsylvania, SUA, transmite presa internațională.

Sorin Negru,

Lori și George Schappell au avut cariere diferite

[Sursa foto: Twitter / Schappell Twins]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lori și George Schappell erau cei mai bătrâni frați gemeni siamezi din lume. Ei au ajuns la o vârstă înaintată pe care medicii nu au considerat-o posibilă, date fiind condițiile neobișnuite în care și-au dus viața.

Citește și: Caz șocant în București! Un bărbat ar fi murit după ce a ingerat o substanță dintr-o sticlă, în parcul IOR

Gemenii, născuți pe 18 septembrie 1961, în West Reading, Pennsylvania, aveau creier distinct, dar erau uniți la nivelul craniului.

Cei doi frați au urmat cariere diferite, au avut hobby-uri și relații separate în timpul unei vieți comune care a sfidat toate așteptările medicale.

Cei doi frați siamezi au intrat în Cartea Recordurilor

[Sursa foto: Twitter/ Schappell Twins]

Viața neobișnuită a celor doi frați

Cei doi gemeni au fost desemnați de Guinness World Records drept cei mai în vârstă siamezi în viață. Conform The Independent, ei au murit pe 7 aprilie, la Spitalul Universității din Pennsylvania.

Cauza morții nu a fost dezvăluită presei.

George era cu aprox. 10 cm mai scund decât Lori și a fost condus de Lori pe un scaun adaptabil cu roți.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În ciuda faptului că fiecare trebuia să meargă acolo unde mergea celălalt, era „foarte important” pentru amândoi „să trăiască cât mai independent posibil”, se spune în necrologurile postate de Leibensperger Funeral Homes din Hamburg.

Ambii siamezi au absolvit un liceu public și au urmat cursuri la facultate. George a continuat șase ani în timp ce Lori lucra într-o spălătorie de spital.

Lori – „un bowler câștigător de trofee”, conform anunțului din necrolog – a renunțat la slujbă în 1996, pentru ca fratele ei să poată lansa o carieră în muzică country.

"Medicii nu ne dădeau 30 de ani speranță de viață"

„Când ne-am născut, medicii nu credeau că vom ajunge la 30 de ani, dar le-am dovedit că se înșeală”, a spus Lori într-un interviu pe care l-a dat la împlinirea vârstei de 50 de ani.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„De la vârsta de 24 de ani au avut propria locuință și au călătorit mult”, se mai spune în necrolog. De-a lungul anilor au apărut în multe documentare și talk-show-uri.

Potrivit Philadelphia Inquirer, Lori a fost la un moment dat logodită și urma să se căsătorească, însă logodnicul ei a murit într-un accident de mașină.

„Când mergeam la întâlniri, George își lua la el cărți ca să citească”, a povestit la un moment dat Lori.

În 2007, George a devenit transgender.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI