Tristan și Andrew Tate, împreună cu Georgiana Naghel și fosta polițistă Luana Radu sunt acuzați că terorizau fetele pe care le obliga să producă bani pe site-uri pentru adulți.

Citește și: Tina Glandian nu îi poate reprezenta pe frații Tate în instanță: „Nu este prima dată când...”

„Persoana vătămată şi-a continuat activitatea, după un program foarte strict (aceasta trebuia să stea timp de 12 ore live pe Tik Tok cu o pauză de doar 5 minute), inculpatele... şi R.

L. impunându-i să facă minim 10.000 euro/lună de pe Tik Tok şi ameninţând-o, totodată, că o vor bate dacă nu îşi face treaba. Din declaraţia persoanei vătămate reiese că acesteia îi era teamă să renunţe, pentru ca inculpatele... şi R. L. să nu procedeze cum au procedat în cazul C. (persoana vătămată PC- n.n.) respectiv să-i spargă conturile şi să posteze poze sau video indecente cu aceasta”, se menționează în motivarea judecătorilor.

Citește și: VIDEO- Biletul primit de o reporteriță de la Tristan Tate. Motivul pentru care ei spun că sunt la închisoare

Pentru a produce mai mulți bani, fetele erau obligate să presteze servicii de videochat

„Folosind acelaşi mod de inducere în eroare, prin care le insufla victimelor iluzia că sunt iubitele lui şi le va asigura un trai mai bun, inculpatul T.

A. le-a determinat pe numitele... şi... G. să desfăşoare pentru acesta activităţi de videochat şi să posteze pe Tik Tok, sub coordonarea/supravegherea inculpatelor... şi R. L., care le forţau să muncească din ce în ce mai mult, să posteze din ce în ce mai multe video pe Tik Tok şi să respecte indicaţiile lor referitoare la poze şi video pentru Only Fans.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Iubita lui Andrew Tate susține că fetele au pretins că erau sechestrate. Aceasta îi ia apărarea milionarului

Mai mult, din declaraţia persoanei vătămate se poate reţine şi o formă de constrângere psihică prin pretinderea unor datorii, aşa zisele „amenzi” ce le erau aplicate de inculpaţii Tate T. şi Tate A. dacă fetele nu postau pe OnlyFans, astfel că numita... le datora acestora, la acel moment, suma de 4.000 euro”, au precizat magistrații.

Unele dintre victime au ajuns la psiholog din cauza presiunii din perioada în care erau puse să pretsteze astfel de servicii.

Una dintre fete a declarat, deși nu avea contract, că obținea 50% din câștigurile realizate pe TIK-TOK și OnlyFans.

Citește și: O româncă, fotomodel din Italia, a scăpat de închisoare după ce și-a ucis vecina „Georgeta s-a apărat pur și simplu”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si