Iata cateva dintre acestea:

1. Supradoza de suplimente. in special e vorba de vitamina E. Aceasta e un antioxidant recunoscut si previne cancerul la plamani. insa, nu e suficient cunoscut faptul ca, in cantitati mari, poate fi un anti-oxidant, afecteaza (otravesc) ADN-ul si poate duce la cancer.

2. Nu mananci in fiecare zi la aceeasi ora. Organismul are nevoie de rutina si are nevoie de combustibil la momentul potrivit.

Cand il cere, trebuie sa fie deja acolo. Mancand la ore diferite, organismul e stresat si elibereaza hormoni de stres, mai ales cortizol. Acest lucru duce la cresterea insulinei, la inflamatii si la cancer, potrivit bzi.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

3. Nu folosesti regulat ata dentara. Ultimele cercetari arata ca igiena proasta a gingiei poate duce la tot felul de tipuri de cancer, inclusiv cancerul la san.

4. Nu dormi suficient. Studiile arata ca oamenii care dorm mai putin de 6 ore pe noapte risca sa faca polipi pe colon, care cresc riscul de cancer cu 50%.

5. Mananci prea multe alimente sarace in calorii.

Nu e vorba de alimentele naturale, ci de cele sintetizate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si