Turtoi Eduard-Marian a inceput sa comunice cu adolescenta in 2011, cand aceasta avea 12 ani. Cei doi au inceput sa vorbeasca pe net in luna mai si au continuat sa comunice si dupa ce aceasta s-a mutat in Italia, in toamna aceluiasi an.



In perioada 2013-2014, cei doi au intretinut relatii intime, iar, cu aceasta ocazie, tanarul a filmat-o pe fata in ipostaze indecente.

Parintii copilei nu au fost de acord cu relatia dintre cei doi si au incercat sa ii desparta. Astfel, i-au interzis tinerei sa mai vorbeasca cu inculpatul. Turtoi Eduard-Marian a inceput sa ii ameninte si le-a spus ca le va face rau daca nu il lasa sa-si continue relatia cu minora.

In iunie 2015, acesta i-a trimis mamei minorei 5 fotografii indecente cu fata in ipostaze compromitatoare.

"De asemenea, in perioada noiembrie-decembrie 2014 si iulie 2015, in realizarea aceleeasi rezolutii infractionale, in mod repetat, inculpatul Turtoi Eduard-Marian i-a amenintat prin intermediul unor convorbiri telefonice pe parintii minorei cu acte de natura a afecta starea de sanatate a acestora, cu darea in vileag a unor presupuse relatii extraconjugale ale tatalui minorei, cu publicarea unor fotografii compromitatoare ale fiicei minore si respectiv cu moartea, daca ar fi continuat sa se opuna relatiei sentimentale pe care inculpatul dorea sa o
intretina cu fiica acestora
", arata procurorii.

Inculpatul a mai fost condamnat anterior de catre Judecatoria Focsani la o pedeapsa de 2 ani inchisoare, cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei.

Tribunalul Braila a dispus  arestarea preventiva a inculpatului  pentru o perioada de 30 de zile. Cauza este instrumentata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila si Vrancea.
Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si