Close sidebar
Close sidebar

Cum i-a triplat Gigi Becali salariul lui Mihai Onicaş, fotbalistul de la Survivor România: „Dacă va juca bine va primi chiar şi 10.000 de euro lunar”

Mihai Onicaş de la Survivor România a jucat la Steaua în urmă cu 10 ani.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mihai Onicaş de la Survivor România a debutat ca fotbalist profesionist la Steaua, în vara lui 2009, când avea 19 ani. Atunci, el a venit de la echipa de tineret. “Onicas a evoluat pana in aceasta vara la echipa secunda a Stelei si incasa aproximativ 1.000 de euro pe luna. Odata cu venirea lui Bergodi, mijlocasul in varsta de 19 ani a devenit titular la echipa mare iar sefii ros-albastrilor au decis ca acesta merita o marire considerabila a contractului.”, a scris gsp.ro.

"El a fost component al echipei a doua si din acest motiv avea un salariu mic, insa trebuie sa ajunga si el la un nivel rezonabil odata cu promovarea la prima echipa", a explicat un oficial al Stelei. 

Cum i-a triplat Gigi Becali salariul lui Mihai Onicaş. Ulterior, a fost împrumutat 

„Mijlocaşului de 19 ani al Stelei, Mihai Onicaş, i-a fost mărit salariul lunar de la 1.000 de euro la 3.000”, s-a mai scris despre Onicaş. "Dacă va juca bine, Onicaş va primi şi mai mulţi bani. Adică 5.000 de euro, 7.000 de euro, chiar şi 10.000

de euro lunar. Dar nu mai mult, ca să nu strice media", declara Gigi Becali.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mihai Onicaș este singurul fotbalist din lista celebrităților care vor merge în Republica Dominicană la Survivor România, cel mai tare show de supraviețuire al anului 2020, care va fi transmis în exclusivitate la Kanal D. Din distribuția emisiuniii fac parte: Ruby, Augustin Viziru, Cezar Juratoni, Elena Ionescu, Bogdan Vlădău, Cristina Șișcanu, Lino Golden, Asiana Peng și Grațiela Teohari Duban. Mihai are 29 de ani și în prezent joacă în liga a treia, la Unirea Dej. 

Din 2010, Onicaș a fost împrumutat de FCSB la diverse echipe din Liga 1. A jucat la Poli Iași, Târgu Mureș, Unirea Urziceni sau Viitorul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI