Marijuana este considerată cea mai folosită substanță ilegală în lume.

Este de obicei uscata si rulata in tigara sau fumata in pipa. O metoda alternative de a folosi marijuana este de a o adauga alimentelor si a fi ingerata. Poate fi bauta si ca ceai.

Citeste si: Murături asortate. Combinație nemaipomenită: Conopidă cu broccoli și morcovi în oțet

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ludovic Orban: În două-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurării Guvernului

Tulburarile legate de cannabis impart multe dintre aceleasi cauze cu alte substante care dau dependenta. Dorinta initiala de euforie combinata cu perceptia canabisului ca nefiind periculos conduce frecvent la experimentarea acestuia in anii adolescentei.

Citeste si: Seism puternic în Franța. Au fost înregistrate mai multe victime

Studiile recente modifica idea conform careia consumul de cannabis nu da dependenta psihica. Dupa Institutul National al Abuzului de Droguri din SUA canabisul folosit zilnic da sevraj la intrerupere, cuprinzand simptome de iritabilitate, durere gastrica, agresivitate si anxietate. Multi consumatori de cannabis continua sa foloseasca canabisul pentru a evita aceste simptome neplacute. Consumul pe termen lung poate duce la modificari in creier cum se observa si la alte droguri adictive.

Se crede ca disponibilitatea, potenta inalta si pretul mic al canabisului in anii recenti contribuie la cresterea tulburarilor legate de cannabis.

Citește continuarea aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si