Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit răspunsuri la fiecare întrebare din emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Unul dintre subiecte a vizat vampirii energetici, adică oamenii negativiști care adesea ne seacă de energie.

Cum ne îndepărtăm de oamenii negativi?

Așadar, aceasta a oferit tuturor sfaturi prețioase despre cum atragem norocul, dar și despre cum ținem la distanță oamenii care nu vor mai mult de la viață și adesea gândesc negativ.

”Noi tot timpul ne vom lovi de oamenii negativiști, cei care tot timpul au cate o problema pentru toate rezolvările tale, deci nu există .Oamenii te trag în jos plângându-se, făcându-te să-ți fie milă, dar atunci când ți-e milă, de milă ajungi, nu există. Chestia asta este o lege a Universului. Când ți-a fost milă de cineva cu siguranță ai ajuns de mila lui, pentru că te trage la nivelul lui și începe să te bată cu mila. Și tu socoți că așa este omenește și ajuți, dar trebuie să pune o opreliște acestor invazii. Și când simțim că omul este negativ și că după o discuție cu el te simți epuizat, de fiecare dată trebuie să scurtezi din discuție, să nu-l mai lași să se plângă”, a spus Lidia Fecioru.

Vampiri energetici Lidia Fecioru

Ea este Lidia Fecioru.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: De ce își ține Lidia Fecioru data nașterii ascunsă?! Secretul a fost divulgat în emisiunea lui Denise Rifai

Cum apar energiile negative în casele noastre și cum le alungăm?

De asemenea, parapsihologul a menționat faptul că odată ce ne lăsăm inima deschisă, oamenii negativiști își pot pune amprenta în viața noastră, ceea ce nu ne dorim.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Ne putem apăra noi singuri de chestia asta și nu înseamnă că este un deochi, și că noi pierdem din energia noastră pentru că lăsăm ceacra inimii deschise, noi iubim, deschidem sufletul și cineva vine și cotrobăie acolo și lasă urme acolo. Noi trebuie să ne ascultăm foarte bine pe noi, interiorul nostru, ce simțim, ce auzim, noi trebuie să citim printre rânduri și să învățăm din ceea ce ni se întâmplă”, a adăugat bioenergoterapeutul.

Vampiri energetici Lidia Fecioru

Citește și: Cât câștigă Lidia Fecioru?! Cel mai așteptat răspuns, oferit în premieră: „Aș fi fost foarte bogată”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru a ne curăța casa de energii negative putem apela la un ritual ce presupune punerea unui bol cu sare în colțurile camerelor. O altă metodă ar fi curățarea lămpilor cu sare. Lidia Fecioru spune însă că noi suntem singurii responsabili de aducerea energiilor negative în case.

”De multe ori când te superi se ard becurile. Este o formă de energie care se acumulează și obligatoriu trebuie să crape undeva.

Ceva se întâmplă, dar asta este numai datorită nouă pentru că permitem ca celuilalt de la capătul firului să ne încarce cu energie. De aceea, când vezi că discuția la telefon este negativă o oprești imediat”, a mai precizat Lidia Fecioru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si