Iubirea și prietenia sunt ingredientele cheie ale căsniciei dintre Neslihan Atagul și Kadir Dogulu. Cei doi îndrăgiți actori au una dintre cele mai frumoase povești de dragoste și sunt un cuplu extrem de iubit.

Citeste si: Neslihan Atagul, actrita care o interpreteaza pe Nihan din ”Dragoste infinita” a fost ceruta de sotie chiar pe platourile de filmare! E casatorita tot cu un actor!

Cei doi au o relație foarte bună de prietenie

Secretul, spune frumoasa Neslihan Atagul, este prietenia și, mai ales, sprijinul pe care și-l acordă reciproc în carieră.

"Suntem în primul rând buni prieteni și ne susținem unul pe celălalt. Încercăm să nu ne judecăm, comunicăm foarte mult dar ne și simțim fără cuvinte , spune  frumoasa actrița.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cum petrec vacanțele Neslihan Atagul și soțul său Kadir Dogulu?

Cum petrec vacanțele Neslihan Atagul și soțul său Kadir Dogulu?

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Neslihan Atagül, eroina serialului „Fiica ambasadorului”, care începe pe 3 ianuarie, la Kanal D, este considerată una dintre cele mai valoroase actrițe ale lumii

Nesligan Atagül, actrița principală din serialul ,,Fiica Ambasadorului''

Telespectatorii Kanal D au ocazia să o revadă pe frumoasă actriță în rolul Nare din serialul Fiica Ambasadorului. Nare, interpretată de Nesligan Atagül, este fiica unui ambasador turc și o cosmopolită care, datorită naturii profesiei tatălui, a avut ocazia să călătorească în întreagă lume și să trăiască în orașe

captivante: Oslo, Tokyo, Cape Town, New Delhi sau Ottawa. Prin ochii frumoase Nare, Sancar, interpretat de Engin Akyurek, a aflat despre lumea cea mare și frumoasă cosmopolită a aflat despre țara ei de la Sancar. Deși se văd doar câteva zile pe an, iubirea dintre cei doi crește odată cu trecerea timpului, însă în noaptea în care decid să își unească destinele, tânara dispare.

Cum petrec vacanțele Neslihan Atagul și soțul său Kadir Dogulu?

Cum petrec vacanțele Neslihan Atagul și soțul său Kadir Dogulu?

[Sursa foto: Kanal D]

Pe Neslihan Atagul o puteți urmări, începând din 3 ianuarie, ora 20.00,

într-un serial eveniment ,"Fiica Ambasadorului", la Kanal D.

Citeste si: ”Fiica ambasadorului”, o poveste captivantă de dragoste, din 3 ianuarie, la Kanal D. Neslihan Atagül, actrița din serialul fenomen „Dragoste infinită”, în rolul principal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si