Close sidebar
Close sidebar

Cum poți participa la campania ”Te vaccinezi și câștigi” a Loteriei Romane. Sunt puse în joc premii de 100.000 lei

Loteria Română a lansat o campanie prin care le va oferi tuturor românilor care se vaccinează șansa de a câștiga suma de 100.000 de lei. Află când vor avea loc extragerile din cadrul concursului ”Te vaccinezi și câștigi”.

Andreea Bolocan,

Concurs Loteria Română [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Te vaccinezi și câștigi” este o idee originală venită din partea Loteriei Române pentru a putea promova cât mai mult campania de vaccinare din România și pentru a convinge cât mai mulți români să aleagă calea imunizării.

Astfel, Loteria Română a anunţat că doritorii își pot achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker sau Loto 5/40, după ce prezintă dovada vaccinării împotriva coronavirusului. Imediat după ce vor achiziționa biletul, aceștia vor intra în posesia unui bilet gratuit de participare la tragerea la sorţi din cadrul campaniei „Te vaccinezi şi câştigi”.

Vaccinare anti-COVID-19 [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ministrul Sănătății a participat la activități de vaccinare în zonele rurale

Când vor avea loc extragerile din cadrul concursului

Înscrierile în cadrul concursului ”Te vaccinezi și câștigi” au început pe data de 4 iunie 2021, iar extragerile câștigătorilor vor avea loc pe data de 4 iulie 2021. Românii care vor profita de această ocazie au şansa ca, în urma extragerii, să câștige cinci premii în valoare de 10.000

de lei fiecare. Loteria Română a pus la bătaie și un mare premiu, de 50.000 de lei.

În perioada 14- 27 iunie, românii își pot cumpăra bilete

În cadrul unui comunicat de presă, Loteria Română a explicat toți pașii care trebuie urmați pentru înscrierea și participarea în cadrul campaniei ce vrea să stimuleze dorința românilor de a se imuniza, pe nume „Te vaccinezi şi câştigi”.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: CARAVANA VACCINĂRII

”Te vaccinezi și câștigi” [Sursa foto: PixaBay]

”Campania ”Te vaccinezi si castigi” aduce jucatorilor la loto posibilitatea de a castiga suplimentar premii in bani prin tragere la sorti. Tragerea la sorti se efectueaza pe baza taloanelor completate de catre participanti conform prevederilor Regulamentului pentru organizarea si desfasurarea campaniei promotionale „Te vaccinezi si castigi”, disponibil pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

In perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucatorii care vor achizitiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorti. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune in oricare din urnele special amenajate in cadrul agentiilor loto.”, se arată în comunicatul de presă al Loteriei Române.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI