Cum poti sa afli daca o masina second-hand are kilometrajul dat inapoi
InspectorAuto.ro introduce o noua componenta foarte importanta în rapoartele despre autovehiculele second hand: verificarea kilometrajului. Fata de alte servicii care agrega informatii despre kilometraj trecute în anunturile de vânzare, InspectorAuto.ro furnizeaza informatiile despre kilometri din mai multe baze de date verificate, kilometri fiind consemnati în diverse ocazii – revizii, accidente, inspectii tehnice, etc...
Astfel, scade riscul de a cumpara o masina cu kilometrajul dat înapoi.
Baza de date cuprinde istoricul de kilometri a peste sase milioane de autoturisme, începând din 2007 pâna în prezent si provenite din tari precum Olanda, Belgia, Germania, Franta si Italia.
Introducerea componentei legata de kilometri în rapoartele InspectorAuto.ro vine în contextul în care acest instrument de verificare a masinilor are un design revizuit al site-ului si al rapoartelor.
Asadar, acum oamenii pot afla înainte sa plateasca ce informatii sunt disponibile despre o anumita masina.
Apoi decid daca merg mai departe si cumpara unul sau mai multe dintre rapoartele disponibile contra-cost.
De asemenea, în demersurile lor de a-si cumpara cumpara o masina second hand, oamenii pot folosi gratuit ghidul practic de verificare a masinilor rulate lansat de InspectorAuto.ro
în primul trimestru din 2016.

Fata de alte servicii care agrega informatii despre kilometraj trecute în anunturile de vânzare, InspectorAuto.ro furnizeaza informatiile despre kilometri din mai multe baze de date verificate, kilometri fiind consemnati în diverse ocazii – revizii, accidente, inspectii tehnice, etc... Astfel, scade riscul de a cumpara o masina cu kilometrajul dat înapoi.

Baza de date cuprinde istoricul de kilometri a peste sase milioane de autoturisme, începând din 2007 pâna în prezent si provenite din tari precum Olanda, Belgia, Germania, Franta si Italia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Asadar, acum oamenii pot afla înainte sa plateasca ce informatii sunt disponibile despre o anumita masina.Apoi decid daca merg mai departe si cumpara unul sau mai multe dintre rapoartele disponibile contra-cost.

De asemenea, în demersurile lor de a-si cumpara cumpara o masina second hand, oamenii pot folosi gratuit ghidul practic de verificare a masinilor rulate lansat de InspectorAuto.ro în primul trimestru din 2016.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si