Close sidebar
Close sidebar

Cum s-a acomodat David, băieţelul Andreei Mantea, în Turcia? A început deja să vorbească turcă şi se pregăteşte de grădiniţă! Luni, de la 10.00, premiera show-ului ”Puterea Dragostei”

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, care debutează luni la Kanal D, se află deja în Turcia, la Istanbul, alături de fiul său, David, acolo unde au loc filmările pentru show-ul care uneşte destine.

Elena Vasile,


DISTRIBUIE
acest articol

Andreea Mantea a mărturisit în exclusivitate că David se pregăteşte să meargă la grădiniţă, în Istanbul, şi că deja şi-a însuşit cuvinte în limba turcă, care îl ajută să comunice mult mai uşor cu cei din jur.

“Ne acomodăm uşor, uşor. David se simte foarte bine aici, şi asta nu face decât să mă bucure şi mai tare. În curând, va merge şi la grădiniţă aici, dar mă pasc nişte emoţii uriaşe, pentru că nu stăpâneşte foarte bine limba turcă, deşi a început să înveţe câte ceva. Nu îl văd speriat în momentul în care aude că se vorbeşte în jurul lui o altă limbă. Încearcă să se adapteze şi să le explice celor din jur ceea ce vrea, aşa cum poate el”, a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

 

Emoţiile sunt uriaşe pentru Andreea Mantea pentru că începe show-ul “Puterea Dragostei”, pentru care s-a mutat, împreună cu fiul ei, David, în Istanbul. Aşteptările sunt urişe, concurenţii nerăbdători să simtă fiorii iubirii, iar Andreea să revină alături de telespectatori.

Nu rataţi, luni, de la ora 10:00, şi de la ora 13:00, prima ediţie a show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”, difuzat la Kanal D. Emisiunea va putea fi urmarită de luni până vineri, de la ora 10:00, şi de la ora 13:00. Prima Gală a show-ului va fi difuzată sâmbăta aceasta, la ora 15:00.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI