Andreea Mantea a mărturisit în exclusivitate că David se pregăteşte să meargă la grădiniţă, în Istanbul, şi că deja şi-a însuşit cuvinte în limba turcă, care îl ajută să comunice mult mai uşor cu cei din jur.

“Ne acomodăm uşor, uşor. David se simte foarte bine aici, şi asta nu face decât să mă bucure şi mai tare. În curând, va merge şi la grădiniţă aici, dar mă pasc nişte emoţii uriaşe, pentru că nu stăpâneşte foarte bine limba turcă, deşi a început să înveţe câte ceva.

Nu îl văd speriat în momentul în care aude că se vorbeşte în jurul lui o altă limbă. Încearcă să se adapteze şi să le explice celor din jur ceea ce vrea, aşa cum poate el”, a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

Emoţiile sunt uriaşe pentru Andreea Mantea pentru că începe show-ul “Puterea Dragostei”, pentru care s-a mutat, împreună cu fiul ei, David, în Istanbul. Aşteptările sunt urişe, concurenţii nerăbdători să simtă fiorii iubirii, iar Andreea să revină alături de telespectatori.

Nu rataţi, luni, de la ora 10:00, şi de la ora 13:00, prima ediţie a show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”, difuzat la Kanal D.

Emisiunea va putea fi urmarită de luni până vineri, de la ora 10:00, şi de la ora 13:00. Prima Gală a show-ului va fi difuzată sâmbăta aceasta, la ora 15:00.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si