Pozele arată cum s-a distrat un cuplu gay după referendum. “I-am urmărit prin Bucureşti, în spaţii intime şi publice, în încercarea de a reda o zi din viaţa asta nebună a unui cuplu gay.”, a relatat vice.com, care i-a fotografiat pe Victor şi Alexandru în casa lor, la cină, când probau haine sau cântau la chitară, în timpul unei plimbări pe stradă, dar şi la un bar, unde au ciocnit câte un pahar cu şampanie.

Cum s-a distrat un cuplu gay după referendum: "N u m-am lăsat doborât la pământ şi am continuat să iubesc"

„Sentimentul care ne loveşte mereu ca persoane LGBT este teama. Este cumplit de greu să fii obligat să minţi mereu, de la oamenii pe care îi iubeşti la orice necunoscut, de teama de a nu fi exclus şi judecat. Cu ocazia acestui referendum al urii, totul s-a năucit în sufletul meu. Am plâns sute de ore, am simţit ura la orice pas, am ajuns sa-mi pierd pe alocuri speranţa că o sa fie bine. Dar nu m-am lăsat doborât la pământ şi am continuat să iubesc, să fiu acelaşi eu, să cred cu toată puterea că mâine va fi bine.”, a mărturisit Victor.

Cum s-a distrat un cuplu gay după referendum: "A m vrut sa rămân aici, să lupt pentru schimbare"

Din fotografii se vede cum s-a distrat un cuplu gay după referendum. „Am fost învăţat de mic copil să iubesc, să fiu un om sincer şi bun. Mi-a fost atât de greu la 19 ani, când mi-am făcut coming-out-ul ca persoană gay, încât simţeam că vreau să nu mai exist, că sunt poate prea greşit.

Am încercat să mă vindec, am suferit mult, dar cu timpul am reuşit să înţeleg de fapt că sunt un om, că nimic nu e greşit la mine şi cu greu am ajuns să fiu proud to be gay. Am refuzat de nenumărate ori să plec din ţară, am vrut sa rămân aici, să lupt pentru schimbare, să cred în ea, să văd lumina de la capătul tunelului. Şi am început să zâmbesc natural şi sincer, să cred în oameni”, a spus Alexandru.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si