Pozele arată cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş, eveniment petrecut acum 15 ani. Blonda care se află în detenţie în Costa Rica s-a cununat pe 26 decembrie 2003 cu afaceristul Dorin Cocoş, la Consulatul român de la New York. Udrea a purtat o ţinută mai mult decât îndrăzneaţă, cu cizme, fustă scurtă şi decolteu adânc.  „Remarcaţi decolteul până la ombilic şi fustiţa care abia acoperă alea-alea.

Plus, bonus, cizmele albe cu toc cui, până la genunchi, sugerând o puritate pescărească metisată cu un talent special care are legătură tot cu peştele.”, au scris, cu umor, cei de la Kamikaze. 

Cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş: "Toată lumea se amuza

"Da. A fost emoţionant... dar l-am conştientizat. Chiar mă gândeam, adică, ar trebui să fiu emoţionată. Pentru că altfel, erau prieteni în jur, toată lumea se amuza. Era ca o petrecere în care toţi ne ironizau şi abia aşteptau să spunem da. Se făceau glume ce o să spunem: Da sau Nu sau ce se va întâmpla, astfel încît nu prea am avut timp să simt mari emoţii. Dar a fost, a fost, este special",  a declarat, la un moment dat, Elena Udrea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cum cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş:" Nu m-am gândit niciodată că o să se întâmple"

S-a aflat cum cum s-a îmbrăcat Elena Udrea la cununia cu Dorin Cocoş.  "Soţul meu, Dorin Cocoş a făcut în aşa fel încât aceste evenimente să se întâmple odată, probabil să fie şi mai simplu la sărbătorit, pe viitor. Să nu ne încurcăm în atâtea date. Da, a fost o zi deosebită. Mi-am dorit să fie deosebită. Nu m-am gândit niciodată că o să se întâmple să mă căsătoresc în această zi", a mai povestit Udrea, care a divorţat de Cocoş în 2013. Ea s-a logodit apoi cu Adrian Alexandrov, căruia i-a dăruit o fetiţă, Eva Maria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si