Cum s-a petrecut crima care a îngrozit Cluj Napoca. Bărbatul este suspectat că şi-a ucis iubita, o femeie de 30 de ani, i-a învelit trupul în saci de gunoi şi l-a aruncat pe un câmp.

Astfel, poliţiştii l-au dat în urmărire şi au transmis în întreaga ţară şi fotografia maşinii cu care victima şi presupusul agresor au circulat.

Presupusul criminal al tinerei doctorande, din Cluj, ucisă cu sânge rece, al cărei cadavru a fost găsit în saci de plastic, în Bihor a fost încătușat la Oradea joi, 26 mai. Acesta a fost dus

în faţa anchetatorilor.

Cum s-a petrecut crima din Cluj Napoca?

Conform site-ului local ebihoreanu, Boné Ferenc, în vârstă de 43 de ani, din judeţul Arad, cel cu care Beáta Molnar, victima bărbatului a plecat sâmbătă dimineaţă din municipiul Cluj-Napoca, într-o excursie de o zi şi care s-a făcut nevăzut în aceeaşi zi, a fost găsit de poliţiştii bihoreni în cartierul Velenţa, în apropierea Gării CFR.

„În urma activităţilor investigativ-operative, dar şi a mediatizării situaţiei în cauză, bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost depistat de către poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în acest moment aflându-se în custodia acestora”, a anunțat, joi, 26 mai, IPJ Cluj.

Citeste si: Femeie de 84 de ani, ucisă de propria fiică. Cadavrul ei a fost găsit tranșat, în cadă, de celălalt copil

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Înainte să moară, Beata Molnar plecase cu iubitul, şi el fost profesor, într-o excursie. Apoi nu a mai răspuns la telefon. Partenerul ei de viață ar fi strangulat-o, apoi a adus-o într-un loc retras, în spatele unei foste benzinării, şi i-a acoperit corpul cu saci negri și cu crengi uscate. Femeia nu ar fi fost găsită daca polițiștii din comuna Borod nu ar fi verificat  foarte bine zona.

Cum s-a petrecut crima care a îngrozit Cluj Napoca. Presupusul criminal a fost prins

Cum s-a petrecut crima care a îngrozit Cluj Napoca. Presupusul criminal a fost prins

[Sursa foto: Captură Video YouTube]

Bone Ferenc a fost prins la câteva zile după odioasa crimă

Bărbatul ar fi recunoscut în fața anchetatorilor, că el este autorul crimei şi ar fi dat mai multe detalii despre crimă. Presupusul criminal a declarat că ar fi acţionat fără să îşi dea seama de urmări.

Mai mult, bărbatul le-a spus anchetatorilor că o iubea extrem de mult pe Beata şi că era invidios pe faptul că ea avea o viaţă socială extrem de activă, fiind implicată în extrem de multe proiecte.

Citeste si: Autoarea cărții "Cum să îți ucizi soțul", condamnată pentru uciderea soțului

Cei doi au mers împreună la munte, iar el ar fi povestit că şi-ar fi dorit să rămână alături de ea pentru totdeauna. Bărbatul a sugrumat-o pe tânără deoarece a cerut-o în căsătorie, însă ea a refuzat și a vrut să se întoarcă înapoi la Cluj.

Femeia ar fi vrut să plece înapoi acasă, iar pentru a o ţine cât mai mult timp alături de el, bărbatul ar fi strâns-o de gât. Pentru că a fost strânsă prea puternic, Beata a murit, iar partenerul ei şi-a dat seama de acest lucru abia în momentul în care a văzut că s-a răcit şi a început să îşi schimbe culoarea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără de 21 de ani din Vaslui şi-a ucis soțul cu cuțitul și a spus poliţiei că s-a rănit singur

El i-a dus cadavrul în portbagajul maşinii, iar pe traseu s-a oprit de mai multe ori şi s-a aşezat lângă ea în portbagaj şi a îmbrăţişat-o, totul pentru a fi, spune bărbatul, cât mai aproape de ea pentru mult timp.

Astfel, după ce a abandonat cadavrul, a plecat spre Oradea, unde s-a ascuns aproximativ 85 de ore într-un vagon al unui tren dezafectat, unde a fost prins de polițiști.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si