Salvamara furioasă în vârstă de 24 de ani l-a lovit, muşcat şi sugrumat pe iubitul care a înşelat-o. După care s-a urcat în mașină și a călcat cu bolidul peste telefonul ex-ului.

Citește și: Răsturnare de situație. Femeia de serviciu care a moștenit 3 milioane de euro de la o franțuzoaică bogată ar putea pierde toți banii

Atacul brutal a ajuns pe masa judecătorilor britanici, care au iertat-o pe sportivă de închisoare.

Potrivit The Sun, judecătorul a susținut că "nu este un caz clasic de abuz domestic” și femeia merită circumstanțe atenuante.

A fost un "atac brutal"

Procurorii au arătat că tânăra de 24 de ani a lansat un atac sălbatic când partenerul ei i-a dezvăluit că a înșelat-o.

Matilda Sutherland-Young a sărit pe Roderick și i-a spus că nu l-a iubit niciodată și că l-a „urât”. Apoi a început să-și lovească iubitul cu pumnii înainte de a-l trage de păr și de a-l sufoca.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Când Roderick și-a ridicat mâinile pentru a se apăra, atacatorul și-a înfipt dinții în încheietura mâinii înainte de a-i arunca o nouă lovitură în ochi.

Tânăra a ieșit din tribunal radiind de fericire, pentru că a reușit să evite închisoarea, după ce a recunoscut faptele și a spus că le regretă.

Salvamara a primit în schimb un ordin comunitar de 18 luni după ce judecătorul londonez a considerat că nu este un „caz clasic de abuz domestic”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Ați făcut asta, vă sunt recunoscătoare. Am reacționat fiind copleșită de umilință, furie și rușinea de a fi trădată de domnul Webster".

Reclamantul a avut nevoie de spitalizare

Procurorul Emma Antonelli a spus: "Ea a început să-l lovească cu ambele mâini în toată partea superioară a corpului. El și-a lăsat capul în jos și și-a ridicat ambele brațe deasupra capului. Chiar și așa loviturile îl ajungeau. A avut multe vânătăi și dureri".

Reclamantul a mai spus că "doamna Sutherland-Young l-a tras de păr și l-a înecat cu ambele mâini. El și-a pus mâna în jurul încheieturii ei și a încercat să o oprească. Apoi s-a aplecat în față și i-a blocat dinții de încheietura mâinii și l-a mușcat. Apoi l-a lovit cu pumnul în ochiul stâng, ceea ce l-a făcut să devină amețit și confuz.

Ochiul s-a învinețit", s-a mai spus în timpul procesului.

Roderick a reușit să scape și mai târziu a fost tratat la spital. Bărbatul a avut nevoie de o operație plastică și i s-a introdus o placă de metal pentru a repara un os al obrazului fracturat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si