Close sidebar
Close sidebar

Cum s-a răzbunat o salvamară impulsivă pe iubitul care a înșelat-o. "L-a mușcat, l-a sugrumat, a trecut cu mașina peste telefonul lui"

O salvamară furioasă l-a făcut pe iubitul ei să regrete toată viața că "a călcat greșit". Nu a știut cu cine se pune, altfel s-ar fi gândit de două ori înainte să se întâlnească cu o altă femeie.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Salvamara furioasă în vârstă de 24 de ani l-a lovit, muşcat şi sugrumat pe iubitul care a înşelat-o. După care s-a urcat în mașină și a călcat cu bolidul peste telefonul ex-ului.

Citește și: Răsturnare de situație. Femeia de serviciu care a moștenit 3 milioane de euro de la o franțuzoaică bogată ar putea pierde toți banii

Atacul brutal a ajuns pe masa judecătorilor britanici, care au iertat-o pe sportivă de închisoare.

Potrivit The Sun, judecătorul a susținut că "nu este un caz clasic de abuz domestic” și femeia merită circumstanțe atenuante.

A fost un "atac brutal"

Procurorii au arătat că tânăra de 24 de ani a lansat un atac sălbatic când partenerul ei i-a dezvăluit că a înșelat-o.

Matilda Sutherland-Young a sărit pe Roderick și i-a spus că nu l-a iubit niciodată și că l-a „urât”. Apoi a început să-și lovească iubitul cu pumnii înainte de a-l trage de păr și de a-l sufoca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Când Roderick și-a ridicat mâinile pentru a se apăra, atacatorul și-a înfipt dinții în încheietura mâinii înainte de a-i arunca o nouă lovitură în ochi.

Tânăra a ieșit din tribunal radiind de fericire, pentru că a reușit să evite închisoarea, după ce a recunoscut faptele și a spus că le regretă.

Salvamara a primit în schimb un ordin comunitar de 18 luni după ce judecătorul londonez a considerat că nu este un „caz clasic de abuz domestic”.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Ați făcut asta, vă sunt recunoscătoare. Am reacționat fiind copleșită de umilință, furie și rușinea de a fi trădată de domnul Webster".

Reclamantul a avut nevoie de spitalizare

Procurorul Emma Antonelli a spus: "Ea a început să-l lovească cu ambele mâini în toată partea superioară a corpului. El și-a lăsat capul în jos și și-a ridicat ambele brațe deasupra capului. Chiar și așa loviturile îl ajungeau. A avut multe vânătăi și dureri".

Reclamantul a mai spus că "doamna Sutherland-Young l-a tras de păr și l-a înecat cu ambele mâini. El și-a pus mâna în jurul încheieturii ei și a încercat să o oprească. Apoi s-a aplecat în față și i-a blocat dinții de încheietura mâinii și l-a mușcat. Apoi l-a lovit cu pumnul în ochiul stâng, ceea ce l-a făcut să devină amețit și confuz. Ochiul s-a învinețit", s-a mai spus în timpul procesului.

Roderick a reușit să scape și mai târziu a fost tratat la spital. Bărbatul a avut nevoie de o operație plastică și i s-a introdus o placă de metal pentru a repara un os al obrazului fracturat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI