Close sidebar
Close sidebar

Cum s-a schimbat viata fiicei lui Aurelian Preda dupa moartea artistului! Anamaria Rosa a fost infiata de Nicusor Iordan

Viata Anamariei Rosa s-a schimbat complet odata cu trecerea in nefiinta a tatalui ei, Aurelian Preda, artistul care s-a stins in toamna anului trecut. Tanara are acum alta familie si, din fericire, e o norocoasa ca are cine sa se ingrijeasca de ea.

A.N.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aurelian Preda s-a stins din viata in urma cu un an, rapus de o boala nemiloasa, si a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Regretatul artist a lasat in urma lui multa suferinta. Inainte sa inchida ochii pentru totdeauna, Aurelian Preda s-a asigurat insa ca fiica lui, Anamaria Rosa, va ramane pe maini bune.( Vezi AICI cum arata mormantul lui Aurelian Preda dupa parastasul de 1 an)

Inainte de a se stinge, Aurelian Preda l-a rugat pe prietenul sau bun, Nicusor Iordan, sa aiba grija de fiica lui. Acesta i-a promis ca asa va face. Asa s-a si intamplat. Imediat dupa inmormantare, Nicusor Iordan a luat-o pe Anamaria Rosa sub aripa lui. Tanara locuieste cu el si familia lui, e tratata bine si nu duce lipsa de nimic.

Ba mai mult, traieste intr-un mediu placut, cei din familia lui Nicusor o indragesc si fac tot posibilul ca ea sa se simta bine si sa treaca mai usor peste pierderea lui Aurelian Preda.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“Anamaria Rosa face parte din familia lui Nicusor Iordan. Locuieste la el, cu familia lui, e considerata ca fiica lui. Acolo mananca, acolo doarme si de cantat canta cu el ca sa mai castige un ban.

Anamaria ia in jur 10-15 milioane, la un spectacol, dar ia si mai putin, in functie de evenimentul la care canta. Nicusor ii da intotdeauna bani, partea ei. E de apreciat ceea ce face Nicusor pentru ea. El chiar s-a tinut de promisiunea facuta lui Aurelian ca va avea grija de Anamaria. Insa nimeni nu s-a gandit ca el o va trata ca pe fiica lui. Anamaria si Nicusor au o relatie foarte frumoasa, ea se simte bine cu familia lui.
Stie sa se faca placuta, are o relatie frumoasa si cu mama iubitului ei”
, sustin surse din anturajul fiicei lui Aurelian Preda.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI