Când trebuie de cumpărat un cadou, am putea spune că nu este vorba despre câți bani alocăm pentru el, ci mai degrabă despre a face acea persoană fericită. Ideea este de a alege un produs care să-i placă, să-i aducă bucurie în suflet.

Un cadou potrivit ar fi un parfum care se potrivește pentru orice ocazie. Când alegi un parfum, trebuie să fii atent la marcă și să se potrivească destinatarului.

Cel mai bine este să afli din timp cam ce parfum își dorește în mod deosebit. Pentru sărbătorile mai importante din an, ai putea alege un set cadou ce include și un parfum și alte cosmetice frumoase.

Citeste si: Care este profilul tău olfactiv? Află cum să alegi un parfum semnătură, care să te reprezinte pe deplin

În acest an, există multe opțiuni de parfumuri pentru femei și bărbați, care se pot achiziționa la oferte și promoții speciale și care provin de la branduri faimoase.

De asemenea și produsele cosmetice de brand sunt la mare căutare și sunt idei senzaționale de cadouri, în orice perioadă din an. Un cadou cosmetic este o alegere potrivită și pentru o zi de naștere dar și pentru vacanță. În diferite perioade din an există oferte promoționale avantajoase, care sunt făcute de magazinele online de cosmetice. Dacă prinzi aceste oferte, ai posibilitatea de a economisi bani și de a cumpăra seturi cadou de produse cosmetice de brand, frumos ambalate, gata să fie oferite în dar.

Acestea includ:

· Produse pentru îngrijirea pielii și a părului

· Articole noi pentru baie și duș

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

· Epilatoare cu ultrasunete sau alte gadget-uri de înfrumusețare

· Produse de machiaj pentru fashioniste

· Cosmetice decorative – ulei de masaj, genți elegante, suporturi pentru bijuterii, genți pentru cosmetice, organizatori, lumânări parfumate și de aromaterapie, etc.

Citeste si: O tânără a devenit virală pe TikTok după ce le-a arătat oamenilor viața sa de lux. Ea cheltuie 50.000 de dolari pe zi

Acum, în anumite magazine online, la cumpărarea parfumurilor sau a produselor cosmetice, poți primi un voucher cadou în valoare de 100-400 RON. Profită de acest avantaj pentru a face economie la bani!

Parfumul este un cadou minunat, iar dacă este de brand poate impresiona cu adevărat. Oferă cuiva un voucher cadou pentru a cumpăra un parfum și îl vei face fericit. În acest fel nu mai trebuie să te gândești ce parfum i-ar plăcea, pentru să singur își va alege produsul dorit de pe site. Cu siguranță are un brand anume pe care îl preferă și de la care își dorește un parfum negreșit. Voucherul este soluția perfectă pentru a alege produsul dorit, mai ales când nu ai idee ce parfum să alegi, dar vrei să faci un cadou minunat unui amic.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Cât costă parfumul Anamariei Prodan. Impresara i-a îndeplinit dorința mamei sale

Voucherul sau cuponul electronic este valabil 12 luni de la data emiterii lui și se expediază prin e-mail sau în format PDF. El se obține imediat după plasarea comenzii și astfel se poate rezolva și problema cadourilor necesare în acest an, pentru rude sau amici. Se poate folosi o singură dată, valoarea sa va fi dedusă din prețul de achiziție din magazin.

Alte idei pentru a face economie la bani este să cumperi parfumuri sau cosmetice la promoție, sau să urmărești lichidările de stoc la aceste produse din magazinele online. În anumite perioade din an se fac reduceri speciale la parfumuri și atunci ai șansa de a găsi produse de brand la prețuri foarte accesibile. Acest lucru este valabil și pentru achiziția de cosmetice de la branduri de top, care se pot vinde uneori la prețuri neașteptat de mici.

Citeste si: 4 din 10 tineri au cumpărat în ultimul an produse contrafăcute

Unele promoții se fac săptămânal și chiar la parfumuri de marcă, ce sunt faimoase în lumea întreagă. Poți cumpăra de exemplu parfumuri de la Armani sau Calvin Klein care sunt la ofertă și au prețul mult redus comparativ cu produsele care se vând în magazinele fizice din oraș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si