Ceea ce vedeti in imagini nu este un trucaj! Un banatean a reusit performanta sa creasca rosii de peste un kilogram. Nu si a dorit omul sa intre in cartea recordurilor, dar Dumnezeu i-a dat rosii pana i-a indoit aracii.

Rosia gigant cantareste de cinci ori mai mult ca o tomata normala. Iata dovada!

"Un kilogram si 45. Mai avem, si astealalte rosii foarte mari.

Ati mai avut vreodata rosii atat de mari? Am mai avut, dar chiar asa mari n-am mai avut”, povesteste nea Ioan.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nea' Ioan s-a apucat de agricultura in urma cu zece ani, dar n-a mai avut asa tomate uriase. Gradinarul e convins ca nu canicula i-a facut rosiile... supraponderale, ci felul in care si-a ingrijit plantele. „Tratate numai cu var. Numai cu var le-am prafuit mai demult. Rosii bio. Rosii bio, toata ziua sunt prin gradina, din experienta stiu”.

Sotia lui Nea Ioan s-a bucurat cel mai mult de cresterea rosiilor. Dintr-o singura tomata, reuseste acum sa prepare un borcan de bulion: „Taiem rosiile, le macinam, le punem in oala la fiert. Acolo o sa punem telina, ptrunjel, leustean, usturoi, ulei, sare si putin zahar”.

Rosiile gigant sunt doar la primul rod. La toamna, urmeaza inca o recolta demna de Cartea Recordurilor!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si