La Altex, te aşteptăm şi de acest Black Friday cu oferte online şi offline, ce acoperă toata gama de produse de care ai putea avea nevoie, de la electrocasnice şi electronice, până la auto, îngrijire personală, IT sau gaming. Vrei să te asiguri că faci cea mai bună alegere şi găseşti cel mai bun preţ de pe piaţă? Ţine cont de factorii de mai jos, astfel încât să poţi cumpăra inteligent şi eficient.

1. Urmăreşte preţurile produselor pe care ţi le doreşti

Deşi în teorie Black Friday înseamnă scăderi masive de preţuri, pe piaţă există şi comercianţi care nu vin cu oferte reale, ceea ce înseamnă că rişti să cumperi produsul fix la acelaşi preţ la care l-ai găsi în mod normal. Ca să nu păţeşti asta, verifică în piaţă cât costă ceea ce ai de gând să achiziţionezi, înainte de a începe valul de reduceri. Companiile care se respectă vor veni către tine cu reduceri adevărate, fără să încerce să te tragă pe sfoară.

Pentru a te convinge că la Altex găseşti oferte pe bune, te aşteptăm în magazinele noastre, unde te primim cu braţele deschise şi promoţii multe.

2. Cumpără fără grabă şi alege metoda de plată care ţi se potriveşte

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să faci o achiziţie din impuls, iar apoi să-ţi spui că trebuia să cumperi alt produs? Poate când e vorba de o cămaşă sau de o pălărie nu îţi

pare atât de rău, dar când e vorba de exemplu de produse electronice sau electrocasnice, parcă nu îţi vine să arunci banii pe fereastră.

Fiindcă vrem să ai timp destul pentru cumpărăturile din acest sezon, la Altex îţi oferim un altfel de Black Friday, pe care anul acesta l-am denumit mai autohton şi mai simpatic: Blec Fraidei. Ca să nu te grăbeşti şi să îţi poţi cumpăra în tihnă tot ce vrei, îţi punem la dispoziţie o lună întreagă de super reduceri, care îţi vor permite să mergi în magazine şi să testezi ceea ce te interesează,

să faci o comparaţie între oferte şi să cumperi în final cu convingerea că ai făcut cea mai bună alegere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dacă ai multe produse de cumpărat şi nu vrei să cheltuieşti tot bugetul din noiembrie sau ai pus ochii pe ceva costisitor şi nu ştii dacă poţi strânge suma necesară, Blec Fraidei îţi oferă destul timp pentru a rezolva această situaţie. În plus, ai posibilitatea de a cumpăra de la Altex şi în rate, prin sistemul de creditare Credex, o variantă foarte simplă şi rapidă prin care iei pe loc produsele pe care ţi le doreşti şi le achiţi chiar şi în cinci ani.

3. Nu uita să te abonezi la newsletterele companiilor care te interesează

Newsletterul este o variantă excelentă prin care afli mereu la timp ce promoţii apar, astfel încât să nu ratezi noutatile. Intră pe altex.ro şi fă-ţi şi tu un cont, iar noi te vom ţine la curent cu ofertele cele mai bune.

Fie că te interesează promoţiile la electrocasnice, fie că vânezi promoţii la electronice, abonează-te chiar azi şi vei primi pe mail produsele momentului.

4. Fă-ţi o listă cu produsele care îţi trebuie, dar ia în calcul şi deciziile neaşteptate

Chiar dacă pregătim oferte excelente timp de o lună, îţi recomandăm să te gândeşti bine la tot ce îţi trebuie şi să nu amâni prea mult achiziţia, astfel încât la final să poţi spune că ai cumpărat fiecare lucru de care aveai nevoie.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Aruncă un ochi şi pe categoriile de produse pentru care nu ţi-ai făcut neapărat un plan de bătaie, fiindcă nu se ştie niciodată de unde sare oferta şi cum vine inspiraţia. Poţi găsi ceva la care nici nu te gândisei iniţial, la un preţ de nerefuzat.
Nu uita că în curând vin sărbătorile de iarnă, ceea ce înseamnă că Black Friday e ocazia ideală de a găsi şi cadouri perfecte pentru cei dragi. Prin urmare, nu sta pe gânduri, stai mai bine cu ochii pe oferte!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si