Close sidebar
Close sidebar

Cum sa iti ascunzi imperfectiunile fetei prin coafura si culoare. Stilul ombre nu mai este la moda

Este marea noutate a anului in materie de styling. Specialistii au prezentat tendintele la o gala de renume.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

EDUARD VIRAC: concept cunoscut din arta machiajului, primavara-vara se promoveaza foarte mult pe par. Putem corecta micile imperfectiuni cu ajutorul culorilor si formelor.

Stilul ombre nu mai este la moda, spun stilistii la unison! Tenditele sunt altele: suvitele in textura, culorile naturale si coafurile suprarealiste.

EMIL HRUBEAN: e vorba despre o tendinta care vorbeste despre culoare, tunsoare stiling. Toate fac sa se creeze o iluzie optica

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

ALINA IULIA CALIN: putem crea o iluzie optica  prin culoare, da o alta dinamica forme i.

Bob-ul, asimetria si parul lung s-au purtat dintotdeauna! Pana la urma, cand vorbim despre par, este la moda orice lungime, dar sa arate natural si sa se potriveasca fizonomiei.

ADRIAN POP: avem par mediu, avem lung avem par scurt.. imporatant este sa fie functional si sa reprezinte individul
 

Nuantele naturale de blond cu accent de gri, mov si roz sunt la mare cautare in primvara-vara acestui an …dar si culorile inchise!

EMIL HRUBEAN: avem accente de blond, blond cenusiu, gri, blond soft, blond aramiu, merg in zona mai inchisa, dar nu negru.

Asadar, verdictul stilistilor este clar. Culoarea parului trebuie sa fie cat mai putin aspra... caci nu degeaba a venit primavara, nu?!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI