Close sidebar
Close sidebar

Cum să îți faci bucle singură, acasă, fără placă sau ondulator

Beach waves fără ați distruge părul din cauza căldurii? Nu este nevoie să vă onduați părul cu un ondulator sau cu placa pentru a obține aspectul pe care îl doriți.

Catalina Popa,

Cum să îți faci bucle singură, acasă

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aceste trucuri rapide și ușoare vă arată pas cu pas cum să obțineți un păr ondulat fără a folosi placa sau ondulatorul. Este atât de ușor, încât o poți face cu ochii închiși (la propriu!). 

Așadar, nu căutați mai departe de acest ghid petru a afla cum să obțineți niște beach waves elegante și naturale, fără a fi nevoie de instrumente de coafare.

Citeste si: Cele mai bune 5 filme franțuzești

Există câteva metode diferite de coafare, iar metoda pe care o alegeți va depinde în mare măsură de lungimea părului. Indiferent de metoda pe care o alegeți, există câteva reguli de rutină pentru îngrijirea părului pe care trebuie să le aterizați pentru a obține cele mai bune rezultate. 

Cum să îți faci bucle singură, acasă

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Există 2 moduri ușoare de a obține părul ondulat fără placă sau ondulator dacă aveți părul scurt.

Dacă părul tău este foarte scurt, încearcă metoda de răsucire. Dacă mai e ceva mai mult cu care să te joci, încearcă metoda împletiturii.

Această metodă rapidă și ușoară funcționează nu numai pentru părul scurt și lung, ci vă poate ajuta să aveți părul perfect ondulat inclusiv a doua zi!

Citeste si: Cele mai bune 6 seriale despre adolescenți

Cum să-ți ondulezi părul simplu acasă

Pasul 1. Începeți lucrurile cu un puf ușor de spray cu sare de mare texturizant. Vă va oferi un stil mat, texturat, ondulat, așa cum se întânmplă cu părul după ce te scalzi în valurile mării.

Pasul 2. Separați părul în 2 secțiuni și împletiți fiecare.

Pasul 3. Dă-ți părului o dată peste cap cu ajutorul unui spray ușor de fixativ pentru a ajuta acele valuri să-și păstreze forma.

Pasul 4. Lăsați peste noapte- dormiți bine!

Pasul 5. Când vă treziți nu vă pieptănați. Folosiți degetele pentru a separa și netezi firele de păr.

Este foarte simplu! Beach waves fără efort și fără a vă degrada părul din cauza căldurii a plăcii sau a ondulatorului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI