Cum sa iti repari lucrurile din casa cu costuri putine si fara deranj. Uite cat te costa daca nu vrei sa cheltui mii de lei pe echipe de reparatii
Nu e zi in care sa nu se defecteze cate ceva prin casa. Ce facem in aceasta situatie? Pai, fie dam fuga la magazin si pentru suma potrivita rezolvam problema, fie ne punem pe treaba singuri, cu investitii minime. Invatam imediat, cum sa rezolvam cele mai frecvente probleme din casa, fara nicio cheltuiala.
Niste agrafe, elastic de bani, o foarfeca si alte produse pe care le gasim in orice gospodarie. Ei bine, cu ele putem deveni mesterii casei! Nu va speriati: nu-i nevoie de cine stie ce indemanare. Noi am testat mai multe trucuri simple si va spunem care dintre ele functioneaza cu adevarat…"
Pornim de la o investitie minima. Haideti sa spunem 10 lei pentru o cutie cu agrafe, o sticluta cu acetona sau o rola cu folie de aluminiu. Asta daca nu le aveti deja ascunse prin sertare. Aceste obiecte au intrebuintari care va pot uimeasca.
Nu exista problema de acasa care sa nu-si gaseasca o rezolvare pe unul dintre rafturiule magazinelor. Uite-asa problema se rezolva… simplu, dar cu o cheltuiala pe masura!
Asadar, dam o raita prin magazine, dar cu buget minim. Nu inlocuim ce s-a stricat acasa, ci pur si simplu cautam solutii pentru a repara…
Vorbim astazi despre conceptul ,,do it yourself". Pe romaneste, ii putem spune cam asa: repara de unul singur, cu cheltuieli minime. Dar ,,do it yourself" inseamna mai mult decat atat. Poti invata cum sa refolosesti produse care zac ascunse cine stie pe unde.
Iata, spre exemplu, acest filmulet care te invata cum sa folosesti cheitele de la dozele de suc pentru a castiga spatiu in sifonier. A fost vazut de peste 340 de milioane de persoane. Ati auzit bine: 340 de milioane! Asadar, ,,do it yourself" are cautare…
Pornim la drum. Scoatem doza de suc din frigider, o deschidem si ne racorim. Dar nu despre asta e vorba.
Descoperim insa ca umerasul romanesc e cam gros. Sau cheita prea subtire! Renuntam…
De data asta functioneaza mai bine, cu un umeras mai subtire.
In plus, nu exista garantia ca hainele nu se vor sifona in acest fel.
Ideea este buna, dar nu putem spune ca functioneaza suta la suta! Ramanem la capitolul sifonier si descoperim o alta metoda de a face hainele sa nu mai alunce de pe umeras, mai ales cele subtiri, de dama.
E suficient un elastic de bani, montat in acest fel.
Tot pe internet descoperim si alte solutii pentru a utiliza aceste banale elastice!
((cat te costa//trucuri practice: 16.20…18.20))
Spre exemplu, putem scapa de problema ustensilelor de bucatarie care aluneca pe marginea oalei, atunci cand gatim.
Rola de hartie din bucatarie nu are un loc al ei? Desigur, putem cumpara un suport special. Sau folosim un banal… umeras!
Taiem partea de jos a umerasului, introducem rola de hartie si o agatam oriunde ne dorim.