Cum sezonul cald trece destul de repede, trebuie să profiți din plin de curtea pe care o ai și ce îți poate oferi. Chiar și cu un buget redus, te poți bucura de vară în propria curte. 

Iată 5 lucruri pe care le poți integra în curtea ta

Un foișor 

Poate fi o investiție mare, însă un foișor este perfect pentru serile de vară.

Îți poți aduna prietenii și poți petrece cu ei timp de calitate, într-un loc intim, unde sunteți doar voi. În funcție de mărimea curții tale, poți opta pentru un foișor mai mare sau mai mic. Printre preferate se află foișoarele din lemn, deoarece au o durată lungă de viață și un aspect frumos. 

Citeste si: VIDEO- Plaje noi pe litoralul Mării Negre. De la o lățime maximă de 150 de metri, acestea au ajuns la 350 de metri

Un grătar 

Poți opta pentru un grătar simplu sau unul construit, în funcție de buget și nevoile tale. Pentru gătitul pe timpul verii, grătarul este o opțiune excelentă, atât pentru un prânz în familie, cât și pentru întâlnirile cu rudele sau prietenii. Nu e nevoie să ai prea multă grijă de el, deoarece un grătar zidit nu se deteriorează prea ușor, chiar și în sezonul rece.

Dacă alegi unul mobil, îl poți depozita în garaj pe timpul iernii. 

O piscină demontabilă

O piscină clasică este foarte greu de întreținut, de aceea, o piscină demontabilă este mai potrivită. Dacă ai copii, se vor bucura din plin de zilele calde de vară, având o piscină în curte. Este relaxantă și pentru adulți, mai ales după o zi de muncă. Pe lângă costul mic de achiziție, întreținerea ei nu este o problemă, deoarece te poți ocupa de ea fără să fie nevoie de un specialist. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accesorii care nu trebuie să lipsească din baia ta!

O terasă 

Dacă investiția într-un foișor este prea mare, poți opta pentru o terasă. Un loc de servit cafeaua sau masa este ideal vara, în aer liber. Poți alege de exemplu din gama de mobilier de grădină de la Auchan.ro ceea ce se potrivește curții tale. Îți poți începe dimineața în curte, la o cafea în aer liber. Acest lucru te poate relaxa și cu siguranță îți vei începe ziua mai bine. Poți să te bucuri de soare și să tre bronzezi dacă îți echipezi terasa și cu câteva șezlonguri.

Un birou 

Chiar dacă este o idee mai neobișnuită, un birou în aer liber poate fi modul perfect de a-ți petrece orele de muncă.

Mai ales în cazul celor care lucrează de acasă, amenajarea unui birou în aer liber pe perioada verii te poate face mai productiv. Aerul curat și soarele te vor face să nu tânjești atât de mult după zilele de concediu, mai ales când lucrezi. 

Citeste si: Sfaturi pentru a da o notă distinctă sufrageriei tale

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Așadar, nu este greu să îți transformi curtea într-un loc de vis pe perioada verii. Cu câteva idei și un buget nu prea mare, te poți bucura de zilele de vară. Nu uita să profiți de faptul că stai la casă și organizează-ți curtea, astfel încât să te simți aproape ca în concediu pe tot parcursul verii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si