Close sidebar
Close sidebar

Cum sa prepari un bors ucrainian cu ingrediente 100% naturale. O reteta care iti va merge direct la inima

Din Ucraina vin doua retete care va vor merge direct la inima. Julia va învata, dragi gospodine, cum se pregateste cel mai bun bors din lume. Totul cu ingredinte suta la suta naturale. Frumoasa ucraineanca, mutata la Constanta, a furat arta gastronomiei de la bunica ei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Frumoasa Julia vine din Ucraina, dar s-a indragostit de Constanta, oras in care s-a mutat cu multi ani in urma. A pastrat in minte o reteta delicioasa a bunicii ei, din Odessa: bors de  vita, cu zeama acrita chiar de ea.

Sa fim atenti la ingrediente- toate proaspete, taiate marunt. Aici fierb apa cu rasol de vita: si ingredientele: sfecla, pe care am taiat-o frumos. Bunica mea o taie la fel. Fasole, carfoi, sfecla si varza.

Pentru bors, legumele maruntite trebuie sa fie calite, spune frumoasa blonda.

Am pus putin, putin ulei in tigaie si dupa aceea punem niste ceapa. Dupa ce s-a prajit putin si se face de culoare aurului, adaugam morcovi.

Intre timp, taiem patrunjelul, a carei prospetime se vede de la o posta. Ucraineanca ne spune sa-l tinem in apa, si nu la frigider.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Dupa ce punem legumele in oala, la fiert, ne apucam de cea de-a doua reteta: Variniki. Nu sunt galuste si nici ravioli, ci ceva mult mai bun, ne garanteaza ucraineanca.

Avem nevoie de o faina si un ou, pe care le amestecam cu apa. Intre timp, punem niste cartofi la fiert pentru piure.

Fac niste carnati din coca si ii tai diferit, in bucati de cate un centimetru grosime si dupa ce le tai le fac asa

In bucatelele de coca va intra pasta de piure.

Piureul l-am fiert fara nimic, sare si piper si atat. Nu adaugam nici unt, nici smantana, nimic.

Galustele cu piure vor ajunge intr-o oala cu apa fiarta. La final, le ornam cu niste ceapa calita, fara bulion. Si iata, borsul e si el gata!

Arata frumos si cred gustos. Delicios!

Borsul este gata, variniki este gata.

Va urez pofta buna!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI