Close sidebar
Close sidebar

Cum sa te detoxifiezi corect si ce haine sa porti, in functie de zodie. Afla totul la Codul Fericirii

Un nutritionist celebru face detoxifierea mai simpla decat credeati. In plus, un trup sanatos poate fi imbracat perfect in functie de zodie. incepe Codul fericirii cu Diana Parvu!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bine v-am regasit! Astazi am o dilema, am fost invitata la un baby-shower... exista insa o problema.. nu am inteles exact ce este acela un baby shower.Am vazut. In schimb, ca este un nou trend venit de la Hollywood. Moda a venit de la vedete precum Kim Kardashian sau Gwen Stefani,  care au organizat asa ceva, acum insa este o moda si in Romania.

Anca Maftei Psihoterapeut- "Un baby shower o petrecere care se da inainte ca  bebelusul sa vina pe lume"

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Anca Maftei Psihoterapeut- "Din perspectiva psihologica mamica se simte valorizata simte ca are un support  chiar si educational pentru ca este o noua etapa foarte importanta"

Si pentu ca a venit primavara e musai sa vorbim despre detox, ce inseamna si cum se face corect si eficient ca sa nu te apuce lesinul pe strada.

Ne explica Nutritionistul Cristi Margarit.

Ajungem si la astre, care ne comunica mereu cate ceva, sau cel putin asa spune asteologul. Astazi astrele ne spun cum sa ne imbracam in functie de zodie ca tot vine Pastele si trebuie sa avem stil!

Urmareste materialul video de mai jos:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI