Close sidebar
Close sidebar

Cum sa te imbraci casual chic - Recomandari practice pentru femei si barbati

Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa ai tot timpul o aparitie fara cusur. De ce trebuie sa tii cont.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Optiunile vestimentare pe care le alegi iti pot oferi incredere in tine. In acelasi timp, hainele potrivite iti vor pune in valoare calitatile si trasaturile unice ale personalitatii. Adoptand un stil vestimentar care te prinde vei fi remarcata, indiferent de ocazie, pentru stilul tinutelor tale.

Daca vrei sa ai tot timpul o aparitie fara cusur, iti propunem sa abordezi stilul chic casual. Un mix interesant care combina intr-o maniera stylish hainele pret-a-porter, casual chic este o varianta accesibila si foarte usor de realizat.

Stilul casual chic- Caracteristici definitorii

Stilul casual chic este derivat din cel casual si mizeaza pe combinatii vestimentare lejere, dar care au o alura glam. Designerii definesc acest stil ca fiind unul aflat la granita dintre cel casual si cel elegant. Aceasta modalitate de a combina piesele de imbracaminte pune accentul pe confort, fara a sacrifica, insa, rafinamentul tinutei.

Se pare ca celebra Coco Chanel este cea care a revolutionat industria fashion, introducand acest stil in peisajul modei din anii 80-90.

Printre personalitatile iconice pentru acest stil vestimentar se numara Cameron Diaz si Miranda Kerr, doua dintre personalitatile care adopta tinute fara greseala la fiecare aparitie.

 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-holding-man-1661419/

Piese vestimentare potrivite in cazul stilului casual

Stilul casual chic mizeaza pe cateva piese vestimentare basic cu ajutorul carora poti crea si tu un outfit ca la carte. Cu siguranta ca mare parte dintre ele se regasesc deja in garderoba ta, asa ca nu va trebui sa cheltui o avere pentru a adopta combinatii vestimentare care urmeaza principiile stilului.

Asadar, iata care sunt elementele must-have pentru obtinerea unei tinute casual stilizata:

Jeansii cu croi loose sau skinny;

Colantii;

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Jachetele din piele;

Jachetele din denim;

Salopetele din denim;

Tricourile supradimensionate;

Trenciurile oversize;

Blazerele tricotate;

Sacourile de inspiratie masculina;

Camasile in carouri;

Piesele vestimentare cu dungi;

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pantofii sport;

Balerinii;

Pantofi stiletto;

Cizmele;

Palariile;

Ghiozdanele;

3 tinute casual pentru femei potrivite primavara

Stilul casual chic este unul foarte permisiv, care nu impune principii stricte, asa cum se intampla atunci cand vorbim despre alte dress code-uri. Totusi, poate fi dificil de abordat daca nu l-ai mai incercat inainte, motiv pentru care ne-am gandit sa iti sugeram 3 mixuri foarte stylish pentru primavara aceasta.

Propunerea #1: Jeansi skinny, tricou stil polo si pantofi sport simpli plus rucsac argintiu.

Prima tinuta pe care ti-o propunem este o alegere foarte buna atat pentru o zi obisnuita, in care vrei sa iesi in oras sau chiar pentru birou, daca jobul tau nu presupune o tinuta foarte formala.

Asadar, alege din dulap jeansii preferati si asorteaza-i cu o pereche de pantofi sport simpli. Poti opta pentru o pereche de tenisi Converse sau pentru pantofii sport Adidas SuperStar, care au un design actual. Pentru partea de sus, alege un tricou US Polo ASSN Romania, care este o piesa vestimentara versatila si lejera. Adauga outfitului o nota chic accesorizand tinuta cu ajutorul unui rucsac argintiu.

Propunerea #2. Jeansi mom fit, pantofi stiletto, top cu bretele si sacou oversize plus ochelari de soare Aviator

O tinuta care poate fi purtata in club, la birou, la un restaurant sau oricand iti doresti sa stralucesti, la propriu este formata din cateva elemente vestimentare statement pentru garderoba unei femei. Pentru a obtine un look casual chic autentic, asorteaza o pereche de jeansi mom fit cu pantofi stiletto, un top cu bretele si cu un sacou oversize. Ca accesoriu, poti alege o geanta tip plic si o pereche de ochelari stil aviator, pentru zilele insorite de primavara.

Propunerea #3: Salopeta cu dungi, jacheta din denim si pantofi sport albi, o tinuta accesorizata cu o palarie

Spuneam ceva mai devreme ca dungile sunt imprimeurile-vedeta ale stilului casual chic. De aceea, iti sugeram o idee de tinuta in care acestea sunt integrate intr-un mod foarte creativ: poarta o salopeta cu dungi, alaturi de o jacheta din denim si o pereche de pantofi sport albi. Pentru a stiliza intreaga aparitie, poarta o palarie cu boruri largi. Ai obtinut astfel un look potrivit pentru zilele calde ale primaverii!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI