Close sidebar
Close sidebar

Cum să-ți cumperi haine "inteligente" iarna! Iată cum să te protejezi de frig

Când afară-i frig de crapă pietrele, fiecare caută să se îmbrace cu hainele cele mai groase. Nu este nevoie sa cheltuiti o avere pentru a va imbraca adecvat. Exista variante ieftine pentru hainele usoare si calduroase.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gradele din termometre ne indeamna sa punem cat mai multe haine pe noi, straturile sunt binevenite, dar fara excese de zel si cu materiale potrivite. Hainele termoizolante sunt printre cele mai cautate in aceasta perioada.

VALERIA HERDEA- MEDIC PRIMAR, MEDICINA DE FAMILIE: Sa aiba intotdeauna in imbracaminte fibre naturale sa aevite supra imbracarea si sa evite in acelasi timp dezbracarea excesiva.

Citeste si: Circula lejer cu mașina prin Cluj, când a pus o frână bruscă! Când a văzut ce i-a sărit în cale a înlemnit! "Nu credeam că pot vedea așa ceva în mijlocul orașului!"

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Materialele termoizolante sunt subtiri si dense, permit circularea aerului si creeaza o senzatie prelungita de confort, chiar daca oscilatiile termice sunt foarte mari. Cu alte cuvinte, uneori o geaca subtirica incalzeste mai bine decat o haina groasa si lunga.

Daca vreti sa treceti cu bine peste zilele friguroase, din garderoba nu trebuie sa va lipseasca incaltarile potrivite. Supranumite si "cizmele de zapada", apreschiurile sunt, de departe, cea mai potrivita alegere menita sa ne protejeze picioarele de frig si umezeala.

Cu doar sase articole vestimentare ne putem asigura caldura corpului si confortul necesar pe perioada rece. Pentru asta ar trebui sa scoatem din buzunar peste 500 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI