Cum să-ți faci buclele perfecte: metode și sfaturi de care să ții cont

Simona Costache, miercuri 22 mai 2024 , 14:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru a obține bucle, nu avem întotdeauna nevoie de un ondulator: din fericire, putem obține un păr ondulat și voluminos și cu placa de păr. Haideți să aflăm împreună cum ne putem ondula părul cu placa de îndreptat cu un efort minim!

Pasul 1: Protejează-ți părul înainte de-a folosi o placă de păr

În primul rând, aplică un spray de protecție termică pe lungimea părului pentru a preveni ca acesta să se ardă sau să se deterioreze și apoi perie-l.

Pasul 2: separă părul

Împarte-ți părul în secțiuni ușor de manevrat, prinzând partea de sus a părului, pentru a putea începe să faci bucle cu părul rămas.

Pasul 3: ondulează

Rulează o bucată de păr în placa de păr cât mai aproape de scalp, începând de la ceafă. Apoi, printr-o mișcare lină, rotește placa de păr astfel încât să iasă buclele perfecte.

Pasul 4: repetă

Continuă să lucrezi pe diferite secțiuni de păr până când le-ai ondulat pe toate. Asigură-te că aplici căldura uniform, astfel încât să poți ondula bucla până la capăt. Dacă dorești bucle mai mici și mai strânse, poți înfășura o șuviță mai mică de păr.

Pasul 5: Fixează-ți buclele

După ce ai terminat toate buclele și ești sigură că nu ai lăsat nicio șuviță afară, aplică fixativ pe lungimea buclelor pentru a le fixa și a le face să reziste mai mult timp.

Bucle de păr în 10 secunde cu ondulator Babyliss

Nu te descurci cu placa de păr? Îți petreci ore întregi urmărind tutoriale despre cum să ai un păr creț, definit și voluminos? Babyliss s-a gândit la noi, lansând un sistem inovator de ondulare - BaByliss pro Perfect Curl: pentru un păr creț cu bucle de vis în doar 10 secunde.

Forma acestui ondulator Babyliss este într-adevăr foarte specială, având o prindere confortabilă și antiderapantă și o "gură" specială cu dințișori mici, care aspiră literalmente firele de păr înăuntru, iar plăcile speciale creează efectul de bucle perfecte la care visează orice femeie.

După ce a "aspirat" șuvița, acest ondulator Babyliss pro Perfect Curl emite un semnal sonor pentru a indica faptul că munca pe fiecare șuviță în parte s-a încheiat. Acest lucru se întâmplă, în funcție de opțiunea selectată, după 8, 10 sau 12 secunde, oferind bucle mai mult sau mai puțin definite în funcție de timpul de setare. După semnalul sonor, poți da drumul pentru a elibera șuvița.

De asemenea, acest ondulator Babyliss este dotat cu un sistem direcțional: prin intermediul unui buton specific, poți decide în ce direcție să întorci bucla: spre dreapta, spre stânga sau la întâmplare, pentru a decide cu precizie ce fel de volum și formă să dai părului tău!

Nu uita că, și în acest caz, cel mai bun mod de a utiliza un ondulator Babyliss Perfect Curl este pe părul curat, bine pieptănat și pe care ai pus în prealabil un produs de protecție, pentru a preveni deteriorarea acestuia. În final, câteva sfaturi despre cum să alegi placa de păr sau ondulatorul potrivit pentru tine, fie că vrei bucle sau vei folosi placa de păr pentru a-ți îndrepta părul:

Tipul de păr

Înainte de a cumpăra un ondulator sau o placă de păr, este important să iei în considerare tipul tău de păr. Dacă ai părul fin și delicat, s-ar putea să preferi o placă de păr cu o temperatură reglabilă pentru a evita deteriorarea părului tău. Pentru părul gros și puternic, ai putea căuta un ondulator sau placă de păr cu o setare de temperatură mai ridicată pentru a crea bucle mai definite și mai durabile.

Mărimea și forma

Dimensiunea și forma ondulatorului sau a plăcii de păr este importantă pentru a crea tipul de bucle pe care îl dorești. Dacă vrei bucle strânse, un ondulator și o placă de păr mai subțire sunt alegerea potrivită. Dacă, pe de altă parte, preferi bucle tip “waves”, naturale, un ondulator cu formă conică ar putea fi mai potrivit.

Materialul și învelișul

Materialul și învelișul plăcii de păr sunt importante pentru a-ți proteja părul și pentru a obține rezultate profesionale. De exemplu, o placă de păr ceramică este populară deoarece distribuie căldura în mod uniform pe păr, reducând riscul de deteriorare.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Pe ce dată urmează să fie livrate pensiile în iulie 2024: Banii vor fi virați prin... Pe ce dată urmează să fie livrate pensiile în iulie 2024: Banii vor fi virați prin poștă sau pe card la  termene diferite
spotmedia.ro
Japonia introduce un robot umanoid enorm pentru întreținerea liniilor de tren (Foto) Japonia introduce un robot umanoid enorm pentru întreținerea liniilor de tren (Foto)
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si