Close sidebar
Close sidebar

Cum sa-ti vinzi masina foarte repede?

Te-ai hotarat sa renunti la masina ta si vrei sa o vinzi? Ti-e teama ca procesul se va intinde pe o durata prea mare de timp? Nu ai nici energia, dar nici timpul disponibil pentru a lungi acest proces? Fii fara grija, exista solutii pentru a vinde masina fara sa consumi timp, fara sa dureze mai mult decat trebuie, astfel incat programul tau sa nu fie incurcat cu absolut nimic.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cateva sfaturi te vor ajuta sa iti vinzi masina mai repede decat ai fi crezut. Iata ce ai de facut!

Fara defectiuni

Cu siguranta vrei sa vinzi masina repede, dar in acelasi timp sa obtii si un pret bun. Pentru ambele conditii trebuie sa te asiguri ca ai masina fara defectiuni. Rezolva problemele pe care le are, astfel incat sa nu fii in situatia sa trebuiasca sa lasi prea mult la pret sau mai mult, sa fie refuzata. Gasesti piese auto online, achizitioneaza rapid ce ai nevoie si prezinta-te in service.

Perfect curata

Fa-ti neaparat timp sa ajungi cu masina la spalatorie. Conteaza cum te prezinti cu ea. Este vorba de prima impresie. Spal-o atat la exterior, dar si la interior, in cazul in care este nevoie. Nu uita nimic aruncat inauntru, pahare, ambalaje.

In pachet

Subliniaza toate accesoriile pe care masina ta le ofera, asadar toate acele beneficii suplimentare precum cotiera, senzori de parcare, anvelope de vara si inclusiv de iarna, suportul pentru pahare, sticle. Scoate deci in evidenta fiecare facilitate, pune-ti in evidenta masina si nu omite nimic, chiar daca ti se par lucruri firesti, cu care te-ai obisnuit deja.

Vanzare la un dealer auto

O modalitate foarte rapida de a iti vinde masina, fara anunturi scrise si publicate pe internet, fara a mai fi nevoit sa te intalnesti cu diferiti cumparatori, este la un dealer auto.

Daca ai asadar urgent nevoie de bani, vrei sa vinzi masina intr-un timp extrem de scurt, nu ai cand sa te vezi cu o serie de cumparatori pentru a le arata fiecaruia autovehiculul, poti sa vinzi masina direct la un dealer auto. Vei primi banii de care ai atata nevoie pe loc.

In cazul in care iti dai seama ca iti este greu sa te desparti de masina ta, insa nevoia de bani te impinge la acest lucru, o solutie este sa mergi cu ea la amanet.

In functie de valoarea masinii vei primi in acord suma de bani. Masina ta va fi pastrata in siguranta intr-un garaj amenajat, dotat cu supraveghere video. Cand inapoiezi imprumutul, iti iei inapoi masina acasa.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI