Arata-mi casa ta ca sa vad cat de creativ esti

Accesoriile din casa ta au un rol foarte important in ceea ce priveste aranjarea ei. Fiecare locuinta are personalitatea ei, te reprezinta si poate arata ca desprinsa din povesti daca stii sa o accesorizezi cum trebuie.

La Decodepot in rubrica decoratiuni casa iti poti alege ceea ce iti doresti si te poti inspira.

Colectiile de produse sunt diversificate in asa fel in cat iti dau posibilitatea sa alegi ceea ce ti se potriveste.

Totodata, poti beneficia de preturi avantajoase la o calitate inalta. Daca ai un business din domeniul Horeca si ai nevoie sa iti accesorizezi localul, insa nu ai o idee implementata sau pur si simplu ai incredere in designeri, pe Decodepot.ro  poti gasi tot ceea ce doresti.

Stiai ca decorarea unei incaperi iti da sansa de a te transforma intr-un artist?

Culoarea peretilor, mobila aleasa, decoratiunile si aranjamentele pe care le alegi trebuie sa te caracterizeze pe tine si ceea ce esti tu. Atunci acea incapere va prinde viata.

Holul de la intrare este practic cartea de vizita a locuintei tale. Avand in vedere ca acest spatiu nu este foarte generos, mai ales in apartamente, ai nevoie sa iti alegi cu atentie decoratiunile si mobila, in asa fel incat sa para un spatiu mai mare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Gama de obiecte decorative si nu numai, este foarte versatila la Decodepot, asadar iti poti aduce un plus valoare casei sau localului tau, in functie de preferintele tale.

Citeste si: Cum se îngrijeşte Campanula. Este numită floarea clopoțel

Lasa-te condus de imaginatie, fii creativ!

Stii cum iti poti alege cele mai frumoase si potrivite decoratiuni pentru casa ta? Fii deschis ideilor, imaginatiei, fii creativ si apeleaza la cineva cu experienta care te poate ajuta ca ideile tale sa prinda viata.

Ce gasesti pe Decodepot

De la decoratiuni pentru bucatarie, living, dormitor, baie, vesele si tacamuri, lumanari parfumate, perne, pleduri, scaune, canapele, mobila pana la decoratiuni pentru nunta si botezuri. Toate intr-un singur loc.  Fii creator in povestea ta si inspira-te pentru a crea magie.

Nu exista reguli in  ceea ce priveste decorarea unei locuinte, insa daca alegi ca ornamentele sa se potriveasca cu zona in care le aranjezi, iti place ceea ce vezi si acele ornamente pun in valoare spatiul respectiv, cu siguranta esti pe drumul cel bun.

Citeste si: Ghid de cumpărare: Cabina de duș

2 tipuri de decoratiuni

Decoratiunile de regula sunt de 2 tipuri, cele permanente si cele ocazionale.  Decoratiunile permanente au un rol important, deoarece ele sunt alese in functie de mobilierul, covorul, draperiile sau canapeaua pe care o ai. Aceste lucruri nu le schimbi anual.

Decoratiunile ocazionale sunt folosite in functie de un eveniment, de o sarbatoare sau chiar o zi de nastere.

Chiar daca sunt ocazionale, ai grija ca aspectul lor sa fie de bun gust. Intra acum pe Decodepot.ro si alege ceea ce ti se potriveste.

Contact: [email protected]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si