Close sidebar
Close sidebar

Cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe exclusiviste! Irina a dat o raită prin Monte Carlo, Dubai, Mykonos şi Roma!

Din fotografii se vede cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe exclusiviste.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

E clar cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe exclusiviste. Irina, care s-a despărţit în 2016 de afacerist, după un divorţ care a durat aproape 5 ani, a rămas cu vila din Caraibe, cu un iaht, dar şi cu o reşedinţă la Monte Carlo, acolo unde locuieşte alături de cele două fiice ale sale.

Citeste si: Remus Truica vrea sa dea in judecata Statul Roman la CEDO, dupa ce a fost anchetat de DNA in dosarul Printului Paul! "Dramele raman si nu pot fi sterse sau reparate"

Cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe. Prietenii au complimentat-o pe Irina

Irina îşi petrece timpul liber în vacanţe, profitând din plin de statutul de femeie liberă. Recent, ea a vizitat Mykonos, Roma şi Dubai, postând fotografii din locurile exclusiviste prin care a trecut. Mai mult, Irina a fost complimentată de prieteni pentru felul în care arată. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe. Irina şi Remus au probleme cu legea

Amicii ştiu cum se distrează fosta soţie a lui Remus Truică în vacanţe. Irina şi fostul ei soţ au probleme serioase cu legea.

Autorităţile le-au pus sechestru pe conturi bancare, terenuri şi imobile, inclusiv palatul şi domeniul de la Snagov. Se urmăreşte recuperarea a 35 de milioane de euro, bani pe care Remus Truica i-ar fi obţinut de la bănci cu ajutorul unor documente false.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI