Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Pentru ce proceduri vin domnii cel mai des în cabinetul dumneavoastră?”

Dr. Morad Iancu, medic estetician:  „Bărbații au devenit din ce în ce mai atenți la cum arată. Este de înțeles că dacă arate bine, se simte mai bine și în corpul lor. Nu vor să ne să se transforme și vor să arată puțin mai odihnit, puțin mai fresh, să se ține trendul de om îngrijit.”

Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D:  „Avem acolo câteva imagini cu domni care au venit la dumneavoastră. Ce ați făcut în cazul fiecărui om?”

Dr. Morad Iancu, medic estetician:  „Domnii niciodată nu-și doresc să se modifice, vor să arată puțin mai bine puțin. Vorbim de niște tratamente la nivelul feței. De exemplu, acest domn a apelat la mici înțăpături cu toxină botulinică pentru a elimina acest riduri care ne îmbătrânesc. Aceste riduri de expresie care apar odată ce zâmbim ne de un aspect de ploapă lăsată, ochi mai obosit.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Cât durează refacerea după o astfel de intervenție?”

Dr. Morad Iancu, medic estetician:   „La noi în clinică durează undeva la 20-25 de minute sub anestezie locală, nimic dureros. Timpul de recuperare este de câteva zile. Majoritatea se întorc a doua zi la muncă. Avem tot fel de fel de tehnici unde micșorăm foarte mult timpul de recuperare.”

Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D: „Deci este o procedură cerută în ultimul timp pentru că nu este ceva dificil de realizat în zilele noastre.” 

Dr. Morad Iancu, medic estetician: „Nu este ceva dificil de realizat. Se face sub anestezie locală. În trecut, erau intervenții unde se practica sub anestezie generală. Timpul de recuperare s-a micșorat, nu există durere.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si