Actorul Yiğit Koçak impresionează până la lacrimi publicul din întreaga lume, inclusiv din România, cu rolul său Ömer din serialul "Totul despre familia mea", difuzat de Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20.00.

Pentru tânărul actor fiecare scenă are o încărcătură emoțională extraordinară și se pregătește intens pentru a transmite emoțiile personajelor dincolo de micul ecran.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Actorul mărturisește că acest rol reprezintă pentru el un carusel de emoții și că trăirile personajului său îl urmăresc uneori și în viața de zi cu zi.

Yiğit Koçak se pregătește intens pentru scenele dramatice din serial, izolându-se atunci când repetă rolul și ascultând melodii încărcate de emoție interpretate de unii dintre cei mai cunoscuți artiști din Turcia, precum Fatih Kısaparmak sau Ahmet Kaya.

Nu ratați în această seară, de la ora 20.00, un nou episod emoționant din serialul "Totul pentru familia mea", difuzat la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si