Close sidebar
Close sidebar

Cum se simte acum Mario Iorgulescu în urma accidentului terifiant

Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reamintim că acesta a fost prezentat la UPU al SUU ELIAS de un echipaj SMURD, în data de 08 septembrie a.c., în jurul orelor 04:00, ca victimă a unui grav accident rutier. Bilanțul lezional de la prezentare a stabilit necesitatea intervenției chirurgicale imediate, pentru următoarele diagnostice:

1.Hemoperitoneu masiv prin ruptură de mezosigmoid și mezenter distal cu ischemie secundară de sigmoid și ileon distal

2.Contuzie pulmonară bilaterală severă

3.Fracturi costale bilaterale.

Intraoperator s-au practicat manevre de hemostază chirurgicală și rezecțiile intestinale dictate de leziunile descrise anterior. Leziunile post traumatice extra abdominale, care nu beneficiază de tratament chirurgical au rămas sa fie urmărite și tratate conservator. Întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital.

Citeste si: Particule de plastic în apa plată pe care o bem! Acesta este motivul pentru care oamenii manifestă simptome gastro-intestinale severe

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Cristi Borcea ar putea ieși din închisoare chiar azi

Mario Iorgulescu, implicat într-un accident teribil

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, actualul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a fost implicat într-un accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, lângă Podul Constanța din Capitală.

Bolid de lux, un Aston Martin DBS, s-a făcut praf după ce a lovit puternic o altă mașină. Celălalt șofer ar fi murit în urma impactului.

Citeste si: VIDEO| Drama cinematografelor de artă

Citeste si: Bărbat acuzat de hărțuire sexuală. Prin ce momente umilitoare a trecut angajata unui om de afaceri

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI