Close sidebar
Close sidebar

Cum te dezlegi in fata lui Dumnezeu de partenerul de care ai divortat

Toti ne dorim sa avem o casnicie care sa dureze toata viata, insa nu intodeauna se intampla asta. Daca divortul rezolva problema legala, ce se intampla cu juramantul facut in fata lui Dumnezeu?

,


DISTRIBUIE
acest articol

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, a explicat pentru Ziare.com a explicat ca nu exista nicio rugaciune care sa te dezlege de fostul partener in fata lui Dumnezeu. Insa, la recasatorie aceasta lagatura de desface prin intermediul unei rugaciuni.

"Doar la recasatorie, la a doua cununie, la a treia cununie exista rugaciuni speciale care difera de prima. Slujbele de la a doua sau a treia cununie religioasa sunt mai austere fata de prima", a explicat Vasile Banescu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Totodata, Vasile Banescu a explicat ca daca motivul divortului este adulterul, atunci se pierde si legamantul in fata lui Dumnezeu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI